Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Звезда на корак од лиценце!

Како овог јутра сазнаје www.mojacrvenazvezda.net, Црвена звезда је након доста проблема око добијања лиценце за европска такмичења и учешће у њима у сезони 2012/13. успела да обезбеди сва средства и гаранције која су тражене од стране УЕФА-е! То значи да је сада већ врло извесно да ће наш тим у другој половини јула почети сезону у квалификацијама за Лигу Европе. Након великих напора и мноштва исцрпних преговора које су обавили челни људи нашег клуба, очекује се финализација свега и званична потврда, али је извесно да је ово практично готова ствар.

Уколико се све заврши како се очекује и наша управа добије званичну потврду из Ниона, Звезда ће због слабљења коефицијента бити у шеширу за друго коло квалификација ове сезоне, где ће бити носилац, док се још увек склапају коцкице за треће коло, па постоји реална шанса да и у том делу такмичења будемо у групи повлашћених тимова. Ипак, уколико се дође до четвртог кола, наш тим би био на правим искушењима, јер би нас тамо могли чекати Челзи, Атлетико, Њукасл, Тотенхем, Лион, Интер…

Али, све у своје време. У овом тренутку је најбитније да смо практично на корак од добијања лиценце и да се чека само озваничење ове вести из седиште Европске куће фудбала.

 Укључите се у дискусије на МЦЗ форуму.

 

Повезане вести

33 comments

Djoksonidis мај 15, 2012 at 18:47

Donosi , seti se Rudara pre 3 godine/2. kolo, pa Tbilisi, pa Slavija, tu smo uknjizili 4 pobede i 8 bodova… sledece samo 1 bod protiv Slovana za remi, pa prosle 4 za dve pobede protiv Letonaca 😉

Reply
spawn мај 15, 2012 at 20:36

ajde pestani da mlatis ili pre nego sto to pocnes bar se malo raspitaj kako se dobijaju bodovi.ovo su nasi bodovi i nas koeficijent 4.525 0.600 2.100 1.700 1.925 ukupno 10.850,trenutno smo na 150 mestu uefa liste i sledece godine nam se brisu ova 4.525 boda sto znaci da cemo biti jos losije plasirani.

Reply
Djoksonidis мај 15, 2012 at 16:02

Moja omiljena tema za komentarisanje 🙂
Od drugog kola? Odlicno! Moze nam doci neki bosanski, albanski,hrvatski klub, pa da im smestimo 5,6 komada! Uz to i dizemo rejting za naredne sezone, a i to su cak 3 pune Marakane pred eventualni ligaski deo!
U trecem kolu smo nosioci,kako stvari stoje sada,znacemo vec za vikend.
A za 4.kolo se prvo izvlaci grupa od 5 potencijalnih protivnika gde ce tri biti iz top 5 liga, ostala dva(kojima se molimo) iz npr. Austrije,Poljske,Ceske,Norveske,Danske itd.. i tu je nasa realna sansa za grupnu fazu! Za tacno 9 i po nedelja krece Zvezdina evropska prica!
ZVEZDA oOoOoO

Reply
Alex Krycek мај 15, 2012 at 17:52

Mislim da drugo kolo ne donosi nikakav koeficijent, da to tek krece od 3.

Reply
Bosko мај 15, 2012 at 15:21

Kako mozes napisati da ukoliko dodjemo do cetvrtog kola da nas u tamo ceka CelZi (pise se valjda Celsi,Svonsi…) Totenhem pa i Njukastl…evo da ti pojasnim,iako si ti administrator i ti trebao bolje da znas,da ne mogu u cetvrtom pretkolu Celsi i Totenhem,jer ako Celsi osvoji LS onda ide u kv. za LS a ako ne osvoji onda ide Totenhem kao cetvrtoplasirani u Engleskoj ligi,a Njukastl kao petoplasirani ide direktno u LE…u svakom slucaju nadam se da cemo uci u LE,a sto se tice licence znao sam da cemo je dobiti…pozz

Reply
Đorđe мај 15, 2012 at 17:59

Čelsi ide direktno u LŠ ako je osvoji, ako ne onda ide direktno u LE kao pobednik kupa u Engleskoj.
Totenhem kao 4. u prvenstvu ide u 4. kolo kvalifikacija za LŠ, a ako Čelsi osvoji LŠ onda Totenhem ide direktno u LE.
Njukastl ide u 4. kolo kvalifikacija za LE.
Liverpul kao finalista kupa ide u 3. kolo kvalifikacija za LE.

Reply
igor мај 15, 2012 at 13:35

Ako se mi mucimo oko placanja licence za evropu,kako cemo tek onda da kupimo nekog malo boljeg igraca!!!

Reply
nscz мај 15, 2012 at 13:31

a valjda ce i nas jednom pogledati sreca da dobijemo nekog tipa Slavija Prag u 4. kolu ako uopste dodjemo dotle, mislim da je vreme da se konacno ucackamo u tu Ligu evrope, jbt ko je sve ulazio u to takmicenje poslednjih par sezona i kurta i murta 😀 na razno razne nacine pa red je i na nas ja sam nekako ubedjen da igramo evropu sl sezone, pa makar Lukicevu balkan ligu 😀

Reply
milos 90 мај 15, 2012 at 12:57

mozemo doci do 4.kola ,al dalje teskoooo
neznam sto ovolko imam problema,zar smo toliko siromasni??!?!?!!?!?
moramo igrati bar do 4.kola…

Reply
delija мај 15, 2012 at 12:21

zbog slabljenja drzavnog koeficijenta,koji se dodeljuje tako sto se gledaju rezultati klubova u evropi. trenutno smo 27 na listi,ako tako nastavimo da padamo svi ce da igraju od prvog kola.

Reply
eliiahu мај 15, 2012 at 11:52

ko zna, mozda nam u 4. kolu dodje i Pakistan pa ih izgazimo…

Reply
rille83 мај 15, 2012 at 11:45

Jutros kod jna Vucurovic i ALEKSANDAR PRIJIC izlaze sa pasnjaka!!! ZNACI,NE MOGU DA VERUJEM BREE!!!! Je***a vas bre licenca,raspituj te se za za prave informacije,zovi te malog,popricaj te sa njim,pitaj te ga sta se desava!!
I mogli bi da napisete jedan text o menadzerima,zar ne vidite sta se desava,vidi te li da ce svakog igrac da nam otmu a zasto pa zato sto su nam vecina menadzera bivsi igraci partizana ili njihovi ljudi. Koga sve ne poseduju ramadani,damnjanac,stojic… i kako da se mi nadamo da nam dodje jedan Pauljevic u klub ako mu je damnjanac menadzer a igra u dzombinom klubu?!

Reply
Dragon мај 15, 2012 at 12:29

o čemu ti to?

Reply
Александар мај 15, 2012 at 13:09

Пауљевића су узели само да га не би купила Звезда, иако имају два десна бека.

А какву корист имају од менаџера вероватно ће се знати ускоро, кад почну да им стижу рачуни као нама некад.

Reply
Dragon мај 15, 2012 at 17:29

ali šta da se radi kada smo u teškoj finansiskoj situaciji…a i svi prenose vest da je Pauljević lično izabrao patlidžan..zar da plačemo, molimo,..ne vredi..ovo su neka druga , luda vremena…tu fukara najbolje prolazi..nama je lek samo ako Lukić & Co. rade na duge staze al pametno…idemo li starim putem zaduživanja…neče da valja.. :/..OD TEBE TRAŽIM SAMO…AJMO , AJDE SVI U NAPAD…

Reply
as мај 15, 2012 at 18:32

Damjanac je menadzer i Maksimovicu i Milivojevicu,pa…..

Reply
Alex Krycek мај 16, 2012 at 00:01

Ko je Aleksandar Prijic?!

Reply
Deki мај 15, 2012 at 11:42

Ja ne pamtim da je ikad Zvezda imala ovoliko muka oko igranja u evropi!!!
Ma sta ne pamtim, ZNAM da NIKAD nije bilo problema!!!!!!!!! Samo da nas uprava ovim ne sprema na neke lose vesti, pa sad kaze kako je ovo sto je postigla sa UEFa-om ogroman uspeh… mazanje ociju, na to mislim..

Reply
milos мај 15, 2012 at 11:22

Majko moja, koliko spusteni kriterijumi. Sad treba ustvari da budemo hiper srecni, jer cemo uopste ucestvovati u evro-kupovima. A ako ne budemo nosioci u trecem krugu i ispadnemo od npr. Briza, onda cete verovatno reci kako je eto to tako moralo biti, jer Boze moj, dobro je da uopste ucestvujemo, jer je Lukic sve to uspeo da sredi, dok su nas Toplica, Den Tana, Piksi i ostali masakrirali.
Ako niste znali, Lukic ama bas nista nema s tim, on je najobicnija marioneta koja igra izmedju navijaca i visokih politicara. Drugo, ako se ne secate na prosloj Skupstini je izglasano da mozemo da stadion damo pod hipoteku i ne pravite se vise ludi i prenesite informaciju kakva jeste. Nema tu nikakvih iscrpnih pregovora, vec je drzava, odnosno politicari su garantovali za nas i mi smo digli ogroman kredit, onaj isti protiv kojih je Lukic stalno pricao. Posle ce vam Ruznal biti kriv sto ce npr. pred izbore izbaciti da je Zvezda u jos vecim dugovima.

Reply
bojan мај 15, 2012 at 12:45

A sto uzimamo kredit od ruske banke ako nam je drzava garant?
Sto ne od NBS ili neke domace banke?

Ja mislim da nemas sve cinjenice pa skaces na neke neosnovane zakljucke

Reply
milos мај 15, 2012 at 12:53

Od NBS-a se ne moze dici kredit, kao prvo. Kao drugo, da bi neko mogao da digne kredit od 15 miliona evra mora da ima veliku zaledjinu, a kao slucajno Skundric nema nikakve veze sa Rusima. Aj malo prvo povezi cinjenice u glavi ili se raspitaj, pa ti onda nemoj neosnovano da skaces.

Reply
Uscanac мај 15, 2012 at 15:00

A koja je kamata genije? 30% ili mozda malo manje? A da nema i neki grejs period slucajno? Vi kenjatori ste presli preko glave svima.

Reply
milos мај 15, 2012 at 18:18

Da li ti, kenjatoru, znas kolika je kamata? Da li znas kolika je bila prilikom uzimanja proslih kredita? Da li ti kenjatoru znas da prilikom uzimanja ovakvih, vecih vrsta kredita uvek ide grejs period. Sto ti kenjatoru i ostali kenjatori kenjate kada se drzava zaduzuje i dobija grejs period i od tri godine, a od tih para zida autoputeve i mostove?I zasto se ti kenjatoru uopste javljas kada nemas nista novo, niti pametno da kazes?

Uscanac мај 16, 2012 at 01:18

Znam kolika je kamata bila pre i znam kolika ce otprilike biti sada. Znam pod kojim uslovima i od koga smo uzimali nekada pare i znam da cemo sad uzeti od banke a ne od Miskovica. Ti ako ne znas mozes slobodno da ides da se obavestis jer je to dostupno. Sam si rekao, drzava baca pare, mi cemo mozda da ih ulozimo u igrace pa da ih vratimo visestruko.

Reply
milos мај 16, 2012 at 11:59

Znam da znas, zato si i izneo cinjenice.

NemanjaS90 мај 15, 2012 at 16:09

Samo jedno pitanje imam za tebe. Da li je Lukic napravio dug od 30 miliona evra? Samo mi to odgovori.

Reply
milos мај 15, 2012 at 18:26

Ne znamo ko je napravio koliki dug, jer se stalno izbegava da se iznesu tacne cifre. A ja cu tebe da pitam: zasto Lukic nece da objavi koliki je tacan dug i kada, ko i koliko se zaduzio? Zar ovaj klub nije transparentniji vise nego ikada i zar ne pripada clanovima? I zasto Lukic ne podnese neku krivicnu prijqvu protiv, pa na kraju krajeva NN lica, pa da vidimo gde je istina? Ono sto sigurno znamo je da se Lukic sada zaduzio za 15 miliona, a to je sa kamatama najmanje 20.

Reply
Mirijevac мај 15, 2012 at 11:04

I nije lose sto igramo od 2 kola, ekipa ce se bolje uigrati za prvenstvo a i to je jedna vise euro utakmica na nasoj MARAKANI!

Reply
bojan мај 15, 2012 at 12:46

Svaka puna marakana zvezda dobija od 250.000-300.000e cistog profita

Reply
Leopold мај 15, 2012 at 10:45

.. Inter ne moze, zauzeli su 6. mesto koje ne vodi u Evropu…

Reply
marek мај 15, 2012 at 10:36

ovo je dobro zbog sponzora…

Reply
alex86 мај 15, 2012 at 10:13

Odlicno,ovo nam je visilo kao mac nad glavom.Sada se mozemo potpuno fokusirati na prelazni rok.

Reply
Nikola мај 15, 2012 at 10:08

Ne moze nam nista penal, Bajern, Real i Arsenal ! Zvezdaaa!

Reply

Leave a Comment