Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Милијаш: „О повратку у Звезду за сада не знам ништа“

Ненад Милијаш на "Маракани"
Ненад Милијаш на "Маракани"
Ненад Милијаш на "Маракани"

Као летње појачање Црвене звезде помиње се име Ненада Милијаша, играча Вулверхемптона, који је свима нама остао у лепом сећању. У разговору за „Новости“ Милијаш је изјавио да ће се о евентуалним трансферима више знати на лето јер је клуб испао из Премијер лиге:

„Клуб је испао из лиге, нисам много времена провео на терену, минутажа ми је била мања од жељене и очекиване, тако да је ово дефинитивно сезона за заборав за мене. Одавно смо изгубили све шансе да останемо у лиги, а нико није веровао да ћемо уопште бити у позицији да се боримо за опстанак, јер сматрамо да имамо тим који заслужује много боље место на табели. Када се заврши сезона почеће анализе у клубу, видећемо да ли ће остати садашњи тренер или ће доћи нови, да ли ћу им бити у плановима за наредну годину, да ли бих могао да рачунам на већу минутажу.“ – рекао је Милијаш и додао да се повратку у Црвену звезду нема никаквих информација:

“ Е тек о томе не знам ништа, мада сам прочитао да ме враћају у Звезду. Никаква назнака о тој могућности није стигла до мене, а камоли да сам разговарао са неким.“

Које је ваше мишљење о повратку Ненада Милијаша?

Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

4 comments

CzvBoys мај 12, 2012 at 13:04

Dokle vise sa povratnicima? Koji se to pokazao?

Reply
Бранимир мај 12, 2012 at 23:13

Тошић. А прије њега, својевремено, Цвијетин Благојевић.

Reply
Mad Max мај 12, 2012 at 12:47

Jedini koga bih prihvatio kao zamenu za Evandra ( ako ode) je Milijas!

Reply
Spiritus мај 12, 2012 at 12:34

Znam ja . . . To je sredjeno ! 🙂

Reply

Leave a Comment