Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Ожеговић: „Пресрећан сам“

Огњен Ожеговић је након неколико месеци вредног рада, добио прилику у другом полувремену пријатељске утакмице против Олимпијакоса, и у потпуности је оправдао поверење тренера Просинечког. Млади фудбалер је изванредно реаговао у 74. минуту, и на тај начин постигао једини гол за Звезду у овој утакмици.

„Пресрећан сам због гола који сам постигао данас у овом сјајном амбијенту, пред пуним стадионом. Нисам пуно играо за сениорску екипу, тако да сам био изузетно мотивисан и жељан игре. Играти на оваквом стадиону пред оваквим навијачима, не дешава се сваки дан, и не могу речима да опишем своје убуђене поводом тога.“

Ожеговић је свестан пута који му предстоји.

„Планирам да и даље наставим добро да радим, да тренирам максимално, и да чекам стрпљиво своју шансу да заиграм у првом тиму“,  јасан је Ожеговић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

12 comments

srbenda мај 10, 2012 at 14:48

daj bre ljudi,ne poredite ozega sa runijem,mali je bre lep decko,runi je ruzan,sta vam je…

Reply
onaj ko zna мај 10, 2012 at 13:14

lazar marjanovic

Reply
onaj ko zna мај 10, 2012 at 13:13

dovodimo lazara marjanovica, cudno da niko ne spominje
decko je vec nas igrac
zamena za lazu, tj za levo krilo

Reply
Roker мај 10, 2012 at 13:05

Ljudi cuo sam da se danas prodaju karte u Krusevcu za finale kupa. Da li neko zna, dali ce biti prodaja karata na dan utakmice u Krusevcu? Nadam se da ce ostati karata, za nas iz unutrasnjosti.

Reply
realno мај 10, 2012 at 12:32

Verovatno ce biti nagradjen protiv Rada igranjem od prvog minuta,a Borha i Kasalica nek misle samo na finale Kupa,a u drugom poluvremenu realno Afrikanac i Milunovic umesto Ozegovica i Perovica,kojem treba opet dati sansu iako se nije bas pokazao u Pireju,ali Rad nije sampion Grcke,a Paseku su potrebni u veznom redu Mijailovic i Dimitrijevic,jer su takticki bolji od Milivojevica i Kadua i bice Brazilac najbolji u subotu uz Lazovica,ako mu je to oprostajni mec na Marakani,mada mozda ga zadrze do avgusta da mu cena bude veca i da pomogne ekipi,bar do poslednje runde kvalifikacija za Ligu Evrope,a ako bude povoljan zreb onda mozda potpise novi ugovor i ostane,a ako ode onda je realno da se promeni formacija u onu sa pojacanim veznim redom,znaci Mijailovic(rezerva Popadic ili Sakic)-Milivojevic(Zocevic rezerva)-Ninkovic(dati Kadua,a ne Evandra Kijevljanima,rezerva Djurickovic)-Evandro(alternativa Savicevic ili Jankovic,ako ostane,a imao bi odredjenu minutazu u toj formaciji)-Paseko(Milunovic)-Kasalica(Ozegovic,Borha,Asamoa ili neko sasvim peti).To je realno tim i to je sampionski tim,ali i ovaj trenutni je pokazao i sinoc i to bez par standardnih igraca da je najbolji tim u Srbiji.

Reply
Realan мај 10, 2012 at 16:52

Hajde sad ustani idi u kupatilo umij se malo pa lepo napolje na vazduh,nije za tebe komentarisanje. Znam da volis i da mislis da se razumes ali poslusaj starije.

Reply
Ryber Palunko мај 10, 2012 at 12:29

Koliko bi nama samo značilo da od njega postane igrač. Za vezni red, a posebno obranu, još bi se nekako i snašli, ali pravi napadači su pod kod nas, pod uvijek budnim okom zlatiborskeih Sarumana, zapravo čist skandal, nešto što zaudara na ofanzivu ili, daleko bilo, gol! Domaćeg napadača možemo samo odgojiti u vlastitom podmlatku, jer takvo što je na granici izumiranja u srpskom fudbalu. Zato, mali, samo udri!

Reply
gile мај 10, 2012 at 12:51

sta li ti pricas da mi je znati 🙂

Reply
Ryber Palunko мај 10, 2012 at 15:11

To znači da bi, ako bi morao birati, uvijek prije izabrao da igrač postane Ožegović, kao napdač, nego recimo Đuričković (vezista) ili Stojković (odbrana). Prosto, talentovanog napadača ne možeš ni lupom naći u našem fudbalu i zato bi za nas bio ogroman dobitak da baš on postane igrač (hvala Bogu, nek i ostali uspiju). Činjenica da su nam Pantela i Žigić još uvijek bez konkurencije najbolji napadači sve govori, a nikog ni na milju iza njih.
Je l’ sad znaš? Ili treba na slogove?

Reply
Petar мај 10, 2012 at 12:14

http://sportal.rs/news.php?news=73846

Eto svima, ma kakav Patlidzan, niko nece otici kod njih ja vam garantujem.I Knezevic i Pauljevic i svi igraci za koje se interesujemo u Srbiji cemo dovesti, pazite sta vam kazem. Partizan je puko, svi znaju da Zvezda gradi tim za buducnost, da uzima sve najbolje igrace iz Srbije, da ima sistem… Tu je u Robi , svako bi hteo da ga on trenira i da trenira sa reprezentativcima. Videlo se koliko igraca iz Zvezde je u reprezentaciji a koliko iz Partizana. Sve to govori ko je kvalitetniji. I mala beba bi shvatila da partizan sledecih 5 godina nema sta da trazi u derbiju. Pa i mene da su pitali i svakog od vas, da kazemo da smo neutralni, svako ko malo bolje razmisli bi otisao u Zvezdu, jer ce tu imati buducnost. A pritom sto su proverene informacije da i Pauljevic i Knezevic navijaju za Zvezdu. Tako da opusteno samo, bice sve kako treba. Pustite Ruznal neka radi svoje, pucaju im kompleksi na sve strane…

Reply
gile мај 10, 2012 at 11:51

isti runi 🙂

Reply
Petar мај 10, 2012 at 10:35

Samo kidaj mali!

Reply

Leave a Comment