Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Пешић: „Бираћу играче са такмичарским духом“

Светислав Пешић, фото "Новости"
Светислав Пешић, фото "Новости"
Светислав Пешић, фото "Новости"

Након победе над БКК Радничким шеф струке Црвене звезде Светислав Пешић објаснио је медијима зашто је узе тајм-аут свега две секунде пре краја сусрета.

„Респектујем име и традицију Радничког, а тајм-аут сам узео да кажем играчима да, када водимо десет разлике, хоћемо 12. То је питање такмичарског духа, што сам рекао и колеги Николићу. Играчима сам још рекао да се боре за место у тиму следеће сезоне, да им је ово поклон који лако могу да изгубе. Док сам ја тренер, говори се да ћу бити и наредне сезоне, бираће се играчи са такмичарским духом“, рекао је Пешић након утакмице, а преносе „Новости“.

У следећем колу на реду је дерби против Партизана, 15. маја од 20 сати.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

4 comments

nemke мај 10, 2012 at 00:47

Uh kada bi u petak grobari kiksnuli protiv Kragujevca, u utorak mislim da bismo mogli da ih dobijemo u utorak sa vise od sedam razlike, onda bi bili drugi i imali bi prednost domaceg terena u derbiju, sto na dve pobede moze dosta da znaci.

Reply
kalu мај 10, 2012 at 00:22

Nije u sredu nego u utorak da napravimo dobar stimung i onda u sredu svi u Krusevac.Ocekujem petra popovica i nedovica da budu na visini zadatka.

Reply
kalu мај 10, 2012 at 00:21

Nije u sredu nego u utorak da napravimo dobar stimung i onda u sredu svi u Krusevac.Jeb* kari glupe grobare.Ocekujem petra popovica i nedovica da budu na visini zadatka.

Reply
Djoksonidis мај 9, 2012 at 23:23

U sredu SVI u Pionir! Da napravimo lep stimung i u dobroj atmosferi docekamo plej-of!
Zvezda oOoOoO

Reply

Leave a Comment