Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Adžić: „Robi najveće pojačanje“

Robert Prosinečki

Prema rečima sportskog direktora Ivana Adžića, najveće pojačanje u prelaznom roku za Crvenu zvezdu jeste dolazak Roberta Prosinečkog na mesto čefa stručnog štaba.

„Momci koji su stigli iz Brazila su dobri, Ćosić je perspektivan i sigurno će se nametnuti. Neke želje smo i precenili, u principu sam zadovoljan. Imaćemo jači tim nego jesenas i to je najvažnije. Naše najveće pojačanje je trener“, rekao je Adžić, i dodaje da su odlasci pojedinih igrača i dalje mogući.

„Prelazni rok nije završen u Rusiji, Mađarskoj… Videćemo šta će da se dogodi, ali je sigurno da nas neće napustiti niko neophodan stručnom štabu.“

na dolaske je stavljena, ali ima šanse da se smanji igrački kadar. Dozvolu za odlazak imaju kapiten Pavle Ninkov, Vladimir Bogdanović i Slavko Perović.

Prelazni rok nije završen u Rusiji, Mađarskoj… Videćemo šta će da se dogodi, ali je sigurno da nas neće napustiti niko neophodan stručnom štabu.

Ostalo je više od pet neostvarenih želja rukovodstva Crvene zvezde. Osim Kornela Salate i Marija Božića iz Slovana, na skeneru su bili bugarski štoperi Ivanov i Nikolov, Volkov iz Šerifa, Vujadin Savić

Neke želje smo i precenili, u principu sam zadovoljan. Imaćemo jači tim nego jesenas i to je najvažnije

Повезане вести

8 comments

Comments are closed.