Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Prosinečki poslao Milovanovića nazad u Beograd

Dejan Milovanović

Nekadašnji kapiten našeg kluba i momak koji je odigrao veliki broj mečeva za Crvenu zvezdu, Dejan Milovanović, poslat je nazad u Beograd sa priprema ekipe u Antaliji zbog kršenja klupske discipline!

Iznenadjujuća vest, kada se ima u vidu da je, prema ocenama izveštača, Milovanović bio blizu prvih 11 tokom dosadašnjeg toka priprema. Očigledno se neko u tim ocenama, pošteno prevario.

„Zbog kršenja pravila ponašanja nepoštovanja klupske discipline i neadekvatnog odnosa prema igri i obavezama na treningu, doneli smo odluku da Dejana Milovanovića vratimo kući. O daljim koracima razgovaraćemo kada se vratimo u Beograd,“ rekao je predsednik Vladan Lukić.

„Često je slučaj da igrači pričaju o obavezama koje klub ima prema njima, da li se oni ispunjavaju ili ne. Ali, retko se priča o obavezama koje igrači imaju prema klubu. Ovde je takav slučaj u pitanju, ali on neće imati uticaj na atmosferu i dalji tok priprema. Na kraju krajeva, i mi smo kao uprava u obavezi da šefu stručnog štaba obezbedimo sve uslove za neometan rad, a neometano može da se radi samo sa igračima koji su zadovoljni i kojima su u prvom planu Crvena zvezda i njeni uspesi. Ako je potrebno na ovaj način da čistimo teren, nastavićemo da ga čistimo.“

„Dugo već radili smo na rešavanju tog problema i mnogo različitih ljudi pokušalo je da razgovara sa Milovanovićem. Nismo uspeli da premostimo razliku u shvatanjima, očigledno je da postoji nepremostiv jaz izmedju igrača i kluba“, zaključio je Lukić za Mondo.

„Razgovarali smo dugo sa čelnicima kluba, u vezi Dejana i njegovog neadekvatnog ponašanja. On će od sutra biti u Beogradu, što ne znači da se tamo neće razgovarati s njim i da on u budućnosti neće biti u kombinaciji za tim. Za sad je ovako“, izjavio je Prosinečki.

Prema izveštajima medija, u dogovoru sa kluspkim čelnicima, Robert Prosinečki je doneo odluku da se Milovanović pošalje nazad u Beograd, o čemu je još večeras obavešten naš fudbaler, kao i predstavnici medija. Šta se tačno desilo, znaće se uskoro, ali je sada očigledno jasno da Milovanović gotovo sigurno neće biti u najužem krugu igrača za meč sa Smederevom.

Повезане вести

21 comments

Comments are closed.