Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Карте за финале од суботе у продаји

VK Crvena zvezda
VK Crvena zvezda

ВК Црвена звезда обавештава све своје навијаче да ће продаја карата за други меч финала плеј офа првенства Србије у ватерполу, у коме се састају „Вечити ривали“, почети од суботе на нашем највећем стадиону.

Карте ће се продавати у суботу 12 до 18 часова и у недељу, на дан утакмице на благајни „Маракане“ од 10 до 15 часова и на Ташмајдану до почетка меча, по цени од 100 динара.

Утакмица се игра у недељу 29. априла од 19 часова на Ташу. У првом мечу финалне серије који је одигран синоћ, „комшије“ су победиле после продужетака 6:5 и воде 1:0 у победама. Шампион Србије у ватерполу биће екипа која прва дође до две победе.

Наши ватерполисти су показали током целе сезоне, а и синоћњом утакмицом, да су најбољи клуб нашег СД ове сезоне. Били су на корак од победе, са Делијама све је лакше.

СВИ НА ТАШ!

 

Повезане вести

10 comments

sanja апр 29, 2012 at 10:08

Samo napred,najbolji ste!!!!

Reply
Boris апр 26, 2012 at 15:34

Došlo je do malog pomeranja termina prodaje karata. Vest je izmenjena. izvinjavamo se.

Reply
kalicko апр 26, 2012 at 14:29

Kako možete da napišete da su najbolji klub našeg SD????
Šta je sa odbojkašima i odbojkašicama????

PS
Svaka čast vaterpolistima!!!

Reply
Драган апр 26, 2012 at 14:43

Реално ако погледаш, ватерполисти су најдаље стигли у европским такмичењима ове сезоне од свих наших клубова. А у домаћем шампионату се боре за титулу са шампионом Европе, и два пута су их ове сезоне могли добити.. јуче нисмо имали среће, имали смо и напад за победу. Ватерполисти и одбојкаши су у овом тренутку најбоље што наше СД има, ако гледамо најпопуларније мушке спортове.

Reply
Igor Milojevic апр 26, 2012 at 15:50

Hvala na pohvalama, mi iz vaterpolo kluba smo jako realni i cvrsto gazimo po zemlji. Daleko smo od uspeha odbojkasa i nikada ne zelimo da se isticemo vec da pomognemo koliko god mozemo u okviru s.d Crvene zvezde. Dajemo maksimum za boje zvezde a isto tako se radujemo svakom uspehu kluba koji je u porodici s.d….koliko treba odricanja da bi se postigli uspesi znaju najbolje igraci i uprave. Puno pozdrava od direktora vaterpolo kluba

Reply
Boris апр 26, 2012 at 15:57

Zato ste i najbolji! Hvala vam na divnoj sezoni!

Reply
kalicko апр 26, 2012 at 16:49

Sad je ispalo da omalovazavam uspehe vaterpolista, a to mi ni najmanje nije namera, cak se radujem kao malo dete svakoj njihovoj pobedi. Samo smatram da su odbojkasi i odbojkasice trenutno najbolji klubovi SD-a.

Reply
IGOR MILOJEVIC апр 26, 2012 at 18:51

Daleko od toga…upravo je nas stav iz vaterpolo kluba da svojim uspesima poboljsamo celokupan uspeh s.d. i ucimo od klubova koji godinama prave uspehe i sledimo njihov primer. Vas komentar sam shvatio kao dobronameran.

Reply
Jagoda i Milan Janic апр 26, 2012 at 14:15

svi na tas

Reply

Leave a Comment