Moja Crvena Zvezda
Пливање

Златна Звезда сијала у Бањалуци

Zvezdina deca
Zvezdina deca

На недавно завршеном III међународном митингу „22. април“ у Бањалуци, наши пливачи су имали феноменалан учинак. Освојили су 14 медаља, пет златних одличја у мушкој и једну у женској конкуренцији, и тако уз ПК „Динамо“ из Панчева и ПК „Нови Сад“ из Новог Сада, имали најбољи резултат од тимова из Србије.

Истакао се Урош Ђоковић, који је господарио „Олимпијским базеном“ у Бањалуци са 4 златне медаље и два рекорда. Урош је освојио медаље у категоријама – 200м мешовито, 400м мешовито, 100м делфин и 400м слободним стилом. Још је једном је Урош показао каквог драгуља поседује Црвена звезда у свом акваријуму. Александар Шканата је са нова два рекорда дошао до импозантне бројке од 502 лична рекорда.

Наш тим је освојио 14 медаља. 5 златних, 1 сребрну и 2 бронзе у мушкој конкуренцији. Једну златну медаљу и пет сребрних у женској конкуренцији. Са укупним билансом од 6 златних медаља, 6 сребрних и две бронзе наш тим је заузео 9. место од 36 учесника.

Осим Уроша Ђоковића, медаље су још освајали, Душан Бабић 4 – 1 злато ( 100м леђно), 1 сребро, 2 бронзе у мушкој конкуренцији.  Радуловић Ана 4 – 1 злато, Величковић Нађа, Матић Марина у женској.

На митингу у Бањалуци учествовали су пливачи: Ђоковић Урош, Бабић Душан, Ерцеговић Урош, Величковић Димитрије, Срданов Иван, Митић Лука, Арсин Лука, Цуканић Андреј, Радуловић Ана, Величковић Нађа, Матић Марина, Вељковић Лана, Јањушевић Ања, Мацура Јована и Живић Теодора.

Увид у све резултате са митинга, можете видети на званичном сајту нашег пливачког клуба.

Честитамо нашим „делфинима“, свим учесницима, тренеру и клубу на феноменалним вестима и желимо им сву срећу, уз нове медаље.

Повезане вести

1 comment

ivana апр 27, 2012 at 19:13

Gde su sada svi oni koji su komentarisali lažne priče o PK Crven Zvezda, da prokomentarišu ovu gore napisanu…
Svaka čast mališani!

Reply

Leave a Comment