Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Суботић пред Војводину: „Силно желимо победу“

Бојан Суботић
Бојан Суботић
Бојан Суботић

После гостовања Хемофарму у Вршцу, кошаркашима Црвене звезде ДИВА предстоји још једна утакмица на страни. Црвено-бели су у четвртак 26. априла од 17 сати и 30 минута гости новосадске Војводине, а с обзиром на стање на табели овај меч би могао да понесе епитет дербија деветог кола Агрожив Супер лиге.

– Предстоји нам веома важна утакмица, можда и једна од најважнијих у последње време. Сходно томе ниво мобилизације у клубу је на максималном нивоу. Силно желимо да победимо у овом мечу, јер бисмо евентуалним тријумфом практично већ обезбедили треће место. Међутим, биће веома тешко. Очекује нас веома неугодан противник. О њиховом квалитету и тренутној форми можда најбоље говори податак да су победили Партизан. То није мала ствар. Отежавајућа околност за нас је то што Војводина игра на свом терену, где по правилу игра доста чврсто и агресивно – почео је причу Бојан Суботић.

Крилни центар црвено-белих веома респектује ривала и истиче главне полуге у тиму тренера Синише Матића:

– Осланац и покретачка снага Војводине је плејмејкер Слободан Дунђерски. Посебну пажњу морамо да обратимо на Радована Марковића који је сајајан шутер, не смемо да му дозволимо да се распуца на почетку меча, јер га је онда тешко зауставити, док је под кошем најопаснији Душко Бунић. Уколико зауставимо овај трио за корак ћемо бити ближи победи.

Суботић је нагласио да у екипи влада одлична атмосфера, да сви првотимци вредно тренирају и потом истакао:

– Одбрана је кључ свега. Уколико будемо испунили све дефанзивне задатке и будемо на потребном нивоу агресивности можемо да се надамо добром резултату. Мотив нам не недостаје јер смо свесни колику важност има ова утакмица. Мислим да смо сви физички и ментално спремни за све напоре – закључио је Суботић.

Повезане вести

7 comments

SHERIFF апр 25, 2012 at 15:26

Gubitnicki mentalitet nego sta ove godine nisu napravili neko iznenadjenje,neki bitniji rezultat,sve sto smo mislili da cemo izgubiti izgubili smo.Pa sta ako je jsd igrao euroligu?Da nije bilo Pekovica ne bi imali nijednu pobedu u grupi,tu nam neki Lucici i Milosavljevici drze predavanja…Vlada Jovanovic ispada ozbiljan trener izlupaju nas 15 razlike kad se sete…Gde vam je mladost i drskost?Pa zar treba Petar Popovic da vam pokazuje kako se gine za klub?Decko je osporavan nazivan pogrdnim imenima a jedini gine,a ovi nasi kvazitalenti ce da se zadovolje trecim mestom iza Mutine grupe gradjana…

Reply
LukacZ апр 25, 2012 at 15:06

Oce li biti navijanja u novom sadu?

Reply
SHERIFF апр 25, 2012 at 14:28

“Obezbedili bi trece mesto“ Suboticu idi gledaj u sunce ili vidi da l sam iza coska ako ti je to ambicija…Sramota!!!Zasto ne kazes da ako pobedimo sve do kraja bicemo prvi ili drugi,pa nema ko nije tukao Partizan ove godine Vosa,Radnicki dva puta,Zlatorog…Zasto ne bi isli na sve pobede do kraja?

Reply
BojanBL апр 25, 2012 at 15:12

Сагласан са тобом Шериф-е! Објаснио си му све у двије, три реченице. Док не будемо циљали прво мјесто, никада нећемо доћи у прилику да побједимо комшије и зато нам се играчи задовољавају са неким трећим мјесто и неким „назови“ прихватљивим поразима. Ја вјерујем у успјех, а играчи имају губитнички менталитет!

Reply
simpaticni brko апр 25, 2012 at 14:10

Kad je vaterpolo?

Reply
123 апр 25, 2012 at 14:42

20.30 Нема нигде пренос.

Reply
nemke апр 25, 2012 at 15:05

Ja mislim da Arena prenosi vaterpolo.

Reply

Leave a Comment