Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаРукомет

Бутулија:“Уцењују нас. Нека само поштују традицију Црвене звезде“

Igor Butulija

Након последњег обраћања јавности директора Супер лиге Србије Војислава Андрића, који је изнео тврдње да постоји реална могућност да РК Црвена звезда буде искључена из елитног српског рукометног ранга, преко агенције „Бета“, јавности се обратио и председник РК Црвена звезда, Игор Бутулија:

– Не споримо да ћемо сва дуговања исплатити. Једини нам је проблем време. Ако нам поново одузму бодове, онда стварно немам речи. Сви рукометни радници са којима сам разговарао запањени су свиме што нам се дешава. Учинићемо све да исплатимо дуговања до петка, али нисмо ми чаробњак из Оза да све исплатимо за две секунде. Обратићемо се и Министарству омладине и спорта, Олимпијском комитету, Спортском савезу Србије. Свима ћемо писати јер је овде дошло до уцењивања. Поједини играчи су на неки начин и наговорени да врше стални притисак. А они којима се највише дугује свесни су да ће добити новац, али морају бити мало стрпљиви. Андрић нас саветује да узмемо кредите. То нећемо радити, јер већ разговарамо са потенцијалним спонзорима. Само желимо да се поштује традиција и историја РК Црвена звезда.

Рукомет на МЦЗ форуму.

Повезане вести

5 comments

Žile апр 25, 2012 at 18:43

Čuj njega da isplatimo za dve sekunde,pa otkad su ti dugovi?Zašto ne bi uzeo kredit,pa nije to milion evra nego 50000,a kad dovedeš te čuvene sponzore koje najavljuješ više od mesec dana ti vrati pare banci.Najbolje da čekamo da nam još jednom oduzmu bodove i izbace nas iz lige-Butulija idi molim te,daćemo ti otpremninu 🙂

Reply
Anka апр 25, 2012 at 09:54

Ma sve se radi u korist glodarskog kluba. I to je neosporna cinjenica. Ono sto mene Butulija nervira jeste da za sve vreme vaseg mandata i ti i Perun niste mogli da izdejstvujete odlazak Glavonjica, i da uradite nesto konretno nego ste cekali da nam dodje cara do duvara. Bukvalno ste ovoj nacifranoj gospodi omoducili da vas ucenjuju ja se pitam zbog cega?!!! Nesposobni ste i to je cinjenica. I daj bre ljudi kad vec na fudbalskoj utakmici skuljamo pare da skupimo jedan deo novca i za rukomet. Ko koliko moze da da! U inat svima koji hoce da uniste klub.

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) апр 25, 2012 at 01:11

Zvezdo uz tebe smo!Samo napred,napred Zvezdo!Bicemo opet sampioni,iz inata.

Reply
Ariljac апр 24, 2012 at 20:54

Pa normalno da te savetuje da uzmes kredit jer mu nije samo cilj da se izbaci Zvezda iz lige vec i da se zaduzi jos vise!! NEDAJ SE ZVEZDO!!!

Reply
Djolle апр 25, 2012 at 13:12

Upravo to sam i ja poTo su vec i radili sa FK i KK.

Reply

Leave a Comment