Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаРукомет

Назире се решење у РК Црвена звезда

Resenje na pomolu - RK Crvena zvezda

Рукометни клуб Црвена звезда налази се на ивици амбиса, амбиса Прве лиге (другог степена такмичења). Сви којима су црвено-беле боје на срцу надају се да ипак до најгорег неће доћи, а како се незванично сазнаје, током ове недеље очекује се коначно и дефинитивно решење проблема у нашем рукометном колективу.

До краја текуће недеље, РК Црвена звезда требао би да добије нови Управни Одбор који ће се одмах ухватити у коштац са нагомиланим проблемима, а први задатак биће обезбеђење сердстава којима би се исплатила приспела потраживања и тиме омогућило клубу да регуларно оконча ову тешку и претешку сезону, а затим би се кренуло и у креирању амбиција за наредну сезону у којој се свакако очекује стабилизација нашег клуба.

За сада још увек нису позната персонална решења која ће преузети УО РК Црвена звезда.

Повезане вести

5 comments

Žile апр 24, 2012 at 18:33

Butulija-obraz=djon.Opet kuka da igrači hoće svoje pare koje su trebali dobiti po ugovoru,a koje je on sklapao zajedno sa ostatkom uprave.Baš je to čudno kad neko traži zaradjeno,a usput i živi od toga.Treba mi njih da tužimo zato što zahtevajući svoje pošteno zaradjene pare ruše ugled kluba.O Zvezdo moja ko te vodi,pa šta ćeš u klubu ako nisi u stanju da izmiriš dugove koje si napravio?Hoćeš da nas zbog tebe izbace u drugu ligu?Sa nekima ne vredi lepo,zar treba motkama da ga teramo?

Reply
Zvezda апр 24, 2012 at 17:56

Pa svaka dva meseca govorite da se nazire resenje i da se formira novi upravni odbor…a klub sve vise i vise tone

Reply
Vlada Tosic апр 24, 2012 at 00:52

Сада ћемо једва да се спасимо, па ће онда следећих 10 година да причају, док будемо били на средини табеле, ПОЛАКО КЛУБ ЈЕ ДО ЈУЧЕ БИИО ПРЕД ИСПАДАЊЕ, ТРЕБА ВРЕМЕНА и полако крећу да се „гасе“ спортске секције што се тиче трофеја…

Reply
Ivica апр 23, 2012 at 21:55

Raocaran sam… Budimo realni, rukomet nije skup sport, bar sto se tice nase lige, sa pola miliona evra na godisnjem nivou sasvim solidno moze da se funkcionise. jedna Zvezda ne moze da skupi taj novac? pa svimaje jasno zasto? nismo drzavni projekat, hetli su to da urade sa fKCZ, ali bio je to preveliki zalogaj, pokusali sa sa kosarkom tu su uspeli ali eto vracamo se, nece im proci rukomet, iskreno se nadam da cemo izdrzati… „Sem dlana i grla nemam nista da vam da ali moj voljeni klub nikada nece ostati sam“!

Reply
Mile апр 23, 2012 at 22:38

sa pola milke titula lagano

Reply

Leave a Comment