Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Zvezda pobedila Spartak

Kristijan Borha

Crvena zvezda je pobedila u pripremnoj utakmici u Antaliji Spartak iz Trnave rezultatom 2-1 (2-1).

Prvi gol za naš tim postigao je Andrija Kaluđerović, koji je iskoristio odličan pas Kristijana Borhe i matirao protivničkog golmana. Na 2-0 povisio je Brazilac Evandro, koji je udarcem sa peterca savladao golmana Spartaka, na centaršut drugog „karioke“, Kadua. Evandru je ovo prvi gol za Zvezdu, dok valja napomenuti da Kadu nastavlja sa dobrim partijama na ovim pripremama, na kojima igra najbolje od kako je stigao na Marakanu.

Na 2-1 smanjio je u 22. minutu fudbaler Spartaka Kone. Kone je uspeo da se izbori za loptu u duelu sa Adijem i savlada Marka Dmitrovića.

Prema izveštačima najbolji igrač na terenu je Kristijan Borha, koji će sigurno predstavljati veliko pojačanje, te i „ubitačan“ tandem u napadu zajedno sa Andrijom Kaluđerovićem. Reklo bi se da od tandema Pantelić-Žigić Zvezdanije imala ovako kvalitetan napadački par.

Robert Prosinečki

U 75. minutu Bogdanović je zamenio Evandra, dok je u 80. Binić zamenio Koromana, a Perović Kaluđerovića. Pretpostavlja se da su tri izmene uzvršene kako bi igrači koji su ušli u igru pokazali prisutnim menadžerima svoje sposobnosti, i eventualno ostvarili ino-transfer.

Crvena zvezda: Dmitrović, Ninkov, Adi, Tošić, Reljić, Kаdu, Mijаilović, Borhа, Evаndro, Koromаn i Kаluđerović.

Narednu utakmicu naš tim igra sutra, a protivnik će biti kanadski prvoligaš Toronto. Na toj utakmici Robert Prosinečki će priliku pružiti igračima koji nisu danas nastupali.

Повезане вести

17 comments

Comments are closed.