Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Danas protiv Spartaka iz Trnave

FK Spartak Trnava

Fudbaleri Crvene zvezde danas će odigrati drugu pripremnu utakmicu od kako se nalaze na drugoj fazi priprema u turskoj Antaliji. Nakon tri pobede u Crnoj Gori, i remija sa „B“ ekipom Šahtjora, danas je na programu duel sa slovačkom ekipom Spartak Trnava.

Ekipa Spartaka iz Trnave nakon prvog dela slovačkog šampionata zauzima četvrtu poziciju, sa osam bodova manje od neprikosnovene ekipe Žiline. Od ovog susreta sa Slovacima, trener Robert Prosinečki kreće u uigravanje tima koji bi trebao da iznese teret prolećnih borbi. Tako je za očekivati da crveno-beli susret započnu u sledećem sastavu:

Na golu je neprikosnoven Saša Stamenković, ispred njega tandem centarhalfova Li Adi i Duško Tošić. Po bekovskim linijama Pavle Ninkov (desno) i Nikola Ignjatijević (levo). Na poziciji zadnjeg veznog naći će se mladi Srđan Mijailović, kome će društvo u veznom redu praviti Dejan Milovanović i Brazilac Evandro. Na desnom krili poziciju će zauzeti Kristijan Borha, a po levom Ognjen Koroman. Najistureniji u napadu biće Andrija Kaluđerović.

Susret je na programu od 16:30 časova po našem vremenu.

Повезане вести

30 comments

Comments are closed.