Moja Crvena Zvezda
Други пишуТрансфериФудбал

Нови Чачанин на Маракани?

Filip Knezevic

Како преноси интернет портал mozzartsport.com руководство ФК Црвена звезда налази се у завршним преговорима са фудбалером Борца из Чачка и младе репрезентације Србије Филипом Кнежевићем.

Талентовани, двадесетједногодишњи офанзивни везиста би требао да буде замена за Дарка Лазовића који ће готово сигурно у предстојећем прелазном року напустити београдску Маракану. Кнежевић се препоручио тренеру Просинечком одличним играма током ове и у претходној сезони, а жеља за његовим ангажовањем постојала је и током јануарског прелазног рока, али је трансфер ипак знатно реалнији на лето 2012. године.

С`обзиром да је жеља нашег клуба и фудбалер Хајдука из Куле Бранко Пауљевић, евидентно је да ће се наш клуб и даље ослањати на довођењу младих и талентованих домаћих фудбалера.

Повезане вести

32 comments

fringe апр 21, 2012 at 14:14

Mi sigurno ne mozemo da dovedemo igraca koji je kao Laza i bolji ali ga sigurno mozemo napraviti. Sto se sadasnjeg kadra tice, jedini koji moze da mu bude makar kakva takva zamena je Vesovic. Mozda se i Miric uigra ali nije takav tip igraca sumljam da moze da bude na tom nivou. Tako da treba forsirati Vesovica i dovesti ovog malog i spremati ga da bude dostojna zamena za Lazu. I tako u krug. Jer svi dobro znamo da Zvezda moze da opstane samo ako proizvodi igrace i dobro ih prodaje. Nema nazalost u ovakvoj ligi i zemlji drugog nacina da se finansira Zvezda. E sad kad bi jos kanula neka Dobra sezona u Evropi to bi bila druga prica. I ovakvim sistemom Zvezda ce za par godina dominirati kod nas. Samo neka ovako nastavi Robi pre svega i bice od nas nesto. Ima nagovestaja da se radi planski. A to sto se provlaci da igraci nisu primili plate od januara, znaju oni da ih cekaju debele premije i pare na kraju sezone kad legne neka kinta od prodaje igraca i sponzorskih ugovora tako da za to ne treba da brinu vec da ostave srce na terenu i da se iznova i iznova dokazuju jer samo tako ce uspeti u Zvezdi i u zivotu. Da rade svoj posao maksimalno a ostalo ce doci!

Reply
Miki Delija апр 21, 2012 at 13:00

Realnost je da ce Laza otici…jednostavno zato sto mu postojeci ugovor istice 2013. i ovo je poslednja prilika da zaradimo na njemu…Ja bih voleo da on ostane,cak smatram da bi i za njega samog bilo bolje da produzi ugovor sa Crvenom Zvezdom i ostane jos 2-3 godine jer je mlad a onda da napravi pravi evropski transfer…Ali…jedno je zelja nas navijaca a drugo pohlepa menadzera igraca a u nekim slucajevima i pohlepa samih igraca.Svi smo svedoci kako zavrse neki mladi igraci koji u zelji za slavom,novcem….preskacu stepenice u svojoj karijeri….Zivim za dan kada ce nas klub moci da produzi ugovor sa ovako kvalitetnim mladim domacim igracima a da se ne oslanjamo vise na strance sumnjivog kvaliteta sa enormnim primanjima za nase uslove….

Reply
Igor апр 21, 2012 at 12:53

A mi nemamo nasu omladinsku skolu???

Reply
alex86 апр 21, 2012 at 12:23 Reply
marko апр 21, 2012 at 13:26

Da, da, i FIlip Jankovic nije prodat ROMI! 😀 😀 😀
A mi smo veverice pa im verujemo! xD

(nevezano za temu)
– Taj „sajt“ lobira za „ovu upravu“ (Interviju Vesic, covek grobar naseg KK-a… …koji pokusava da se preko tog intervjua opere od krivice) koja nema NIKAKVIH REZULTATA, tako da kritika uparave nikako nije dobrodosla tamo… …tako da sve sto napisu o upravi znajte da se to radi zarad same uprave, zadrzavanje pozicije i tako to… Dil ili nesto drugo, ko ce ga znati…

Reply
alex86 апр 21, 2012 at 13:58

Slazem se s tobom u vezi tog sajta,a pogotovo ovo u vezi Vesica i Jankovica.Ja sam jos zimus kada je potpisan onaj famozni ugovor,tacnije kada se pojavila ona klauzula od 3mil.evra,rekao da je to vec gotova stvar.Inace sto se ove vesti tice hteo sam samo da upozorim da ce biti sve vise i vise ovakvih tzv.“gotovih transfera“,a svi mi znamo koliko ih je bilo u proslosti.Ja sam samo na to hteo da ukazem i upozorim!!!

Reply
kobr апр 21, 2012 at 12:02

kakav dobar igrac??? da je dobar ne bi ceo stadion u cacku mu stalno zvizdao kad primi loptu,ovaj ne moze da zameni laza nikad …

Reply
Gosa апр 21, 2012 at 11:25

Jaaaaaaaaako dobar igrac….bio bi to odlican potez Zvezde!!

Reply
Delija BIjeljina апр 21, 2012 at 11:08

Što bi naš narod rekao, „ne može kuja zeca da stigne“! Evidentno je da bi svi mi navijači kao i ljudi u klubu voljeli da ekipa ostane nepromijenjena ili bar okosnica tima da ostaneista, ali do toga ne može doći jer su dugovi veliki, što znači da se igrači moraju prodavati brzo kako bi finansije doveli u red! A do tad, ne preostaje nam ništa drugo nego da „svake noći sanjam ja, Marakana prepuna…“

Reply
era апр 21, 2012 at 10:53

Bajkovic
Pauljevic-Maksimovic-Tosic-Mladenovic
Mijailovic
Evandro-Milivojevic
Lazovic-Kasalica-Knezevic

Ova postava bi cepala. Jos je tu i Milunovic, Borha,Čava i Kadu ako ostanu, Perovic, Pacheco, Asamoa i nasi klinci. A u prvoj postavi sve Srbi (Evandro ima srpski pasos). 🙂

Reply
Теша_Делија!!! апр 21, 2012 at 10:24

Ako ovog dovedemo onda cemo laganica i sledece sezone da budemo drugi, jer se prvak zna vec u julu.

Reply
eliiahu апр 21, 2012 at 11:44

Nicija nije gorela do zore, pa nece ni njihova. Ako Bog da za neku godinu pakistan ce se boriti za ulazak u srpsku ligu grupa Beograd…

Reply
Теша_Делија!!! апр 21, 2012 at 13:00

Sto kaze Beogradski sindikat: „A ja pitam boga da li pamti nasu adresu“.

Reply
CZBG апр 21, 2012 at 10:22

Cim sam ga prvi put video rekao sam gradjen je kao Hulk,dosta je brz,i nisam siguran ali mislim da je u 29 utakmica dao 2 gola i imao 6 asistencija,jos da dovedemo Kecojevica i Pauljevica i nemamo brige za titulu a daj boze i za Evropu.Zamislite nam desnu stranu Pauljevic-Knezevic,i levu Mladenovic-Milunovic jaoooo :D.

Reply
aca апр 21, 2012 at 10:13

od laze boljeg nema, taman smo napravili kakav takav tim najbolji igrac nam ode

Reply
Realan апр 21, 2012 at 11:43

Kao i predhodnih 20 god nije to tako od juce.

Reply
Zvezdaš апр 21, 2012 at 10:12

A čemu sve ovo kada strvorimo kvalitetnog igrača kao Lazovića odmah ide u inostranstvo. Pa opet nanovo. Mi ne možemo sa decom igrati Evropu i osvajati titule, to neka svako zna.
Sa našim „oružjem“ drugi osvajaju titule. Zvezda ih samo lansira. Prestanite sa tom praksom drugovi, nađite načina da se na drugi način finansirate.

Reply
Zvezdaaa апр 21, 2012 at 10:50

slazem se,sa decom ne mozemo napraviti nikakav uspeh pogotovo u Evropi..treba iskusni da igraju,koji mogu da se nose sa svim..iskustvo mozeda pobedi,a mladost je nasa buducnost!

Reply
Vladimir апр 21, 2012 at 10:51

На жалост, сви ми одлично знамо у каквој се ситуацији налази наш ФК. Па цела прва деценија ХХI века је протекла у константном урушавању не само ФКЦЗ већ и целокупног СД-а. Негде су у тој мери успели више, негде мање, али је евидентно да неће и нису успели у својим намерама. Стварање и продаја играча су нам у овом моменту једини избор. Роби је зимус направио сјајан потез. Довео велики број младих талената који ће не само донети побољшање у резултату, већ ће у предстојећим годинама представљати и велики извор прихода.
Да не буде сада да лупам глупости, али сматрам да је Ајаксов модел једини могући код нас. Морају се узимати млади и талентовани играчи који ће напредовати, са времена, на време, када се склопе коцкице донети и резултате у Европи, а затим и велике приходе продајом. Са друге стране, по неки странац који дође требао би исто бити млад и спреман да ради и учи, јер ми доброг страног играча не можемо платити.

Reply
atza87 апр 21, 2012 at 10:54

Ne mozes da ocekujes da sa ovakvim finansijskim stanjem u klubu zadrzis igraca 5,6 pa i vise zezona. On je kod nas 3 ja mislim i to je to. Ja sam za to da se proda svako na kome klub moze da zaradi jer ni ovo nije nista kada nas svakog meseca po neko tuzi za neisplacene rate od transfera. Ovog malog Jankovica bi prvog prodao, znamo kako ide sa tim igracima koje vode roditelji ili neko iz pozadine i kada se na svakih 2-3 meseca pokrece njegov odlazak (a to je sve fazon ucene jer ne igra). Lepo za njih dvojicu, Dimitrijevica, Mikica i jos po nekog ako moze da se uzme 10-ak miliona i od toga bar pola odmah bilo bi idealno. Ali je licno ne verujem u to. Knezevic nije nista gori od Lazovica, videcete..

Reply
Dragan CZVS апр 21, 2012 at 10:04

Mislim da je dobar igrac i da bi se dobro uklopio u Robijev sistem igre…
http://www.youtube.com/watch?v=doo0QvdfyW8

Reply
milos 90 апр 21, 2012 at 09:57

Dobar je Knezevic,bice dobra zamena za Lazu,a posle ce i on uspeti da ode u inostranstvo za dobre pare.al netreba zuriti 😀

Reply
Aca_Delija апр 21, 2012 at 09:20

uuu ovaj je brz haos,pretrcavao je onog mladenovica kako je stigao 😉 bice on dobro pojacanje 🙂

Reply
srdjan_BL апр 21, 2012 at 09:10

kako je robi krenuo prestici ce i vengera 🙂
samo napred to je buducnost

Reply
Vladimir апр 21, 2012 at 10:45

Само да се Роби не угледа на Венгера по броју титула 🙂

Reply
atza87 апр 21, 2012 at 10:57

Venger je imao odlicne rezultate dok nije dosao Abramovic koji ga je indirektno omeo. Sad je tu i City i zbog toga ne moze Venger nista da postigne. Partizan kod nas dominira samo iz tog razliga sto smo mi bili i glavom potonulu u zivi pesak a oni na cevcicu ziveli i tako se izvlacili.

Reply
peci123 апр 21, 2012 at 12:14

A sta je sa ser Alex Fergusonom i Man UTD??

Reply
atza87 апр 21, 2012 at 12:43

Sine ja obozavam Mancester ali hocu da kazem da je tad postojao samo Mancester, Arsenal i Liverpul se kao jos po malo koprcao. I igraci su se dvoumili izmedju Junajteda i Arsenala a sad svi sto vrede prvo jure za novcem u Celsea i City. Zasto Ferguson sad ne dovede neko extra pojacanje? Zbog toga sto nece oni da dodju za 150 000 funti (npr.) ako moze u City da dobije 250 000 nedeljno. Ferguson poslednjih 5 godina nije doveo neku zvezdu vec prosecne igrace od kojih on pravi kvalitetne..

Bosko апр 21, 2012 at 13:18

Nani,Cicarito,Esli Jang,De Hea,Dzons…sve sami,kako ti rece, „prosecni“ igraci…
A treba Zvezda zadrzati najbolje igrace po nekoliko sezona,kao sto to radi Mamic u Dinamu,pa onda uzeti dobre pare…i naravno da se igracima bar jednom produzi ugovor,da ne idu kad bude 6 mjeseci do isteka ugovora ili mozda godinu dana…

Reply
atza87 апр 21, 2012 at 14:28

Pa da Dzons ti je extra klasa tipa Vidica ili Terija, Nani je na nivou Mesija, Ronalda a De Hea je na nivou najboljih gomana sveta. Covece svi ti igraci su dovodjeni u Junajted kao mladi da ne bi izdvajao veliki novac za njih i on ih formira kao igrace. A Cicarito jeste dobar kao i ostali pomenuti ali on nije vrhunski igrac inace ne bi grejao klupu Velbeku koji je spic za klub poput Sandarlenda ili Evertona. Kakav tim ima tako je i prosao u Evro takmicenjima. I dokle god ne dovede 2-3 vrhunska igraca on moze samo da sanja Ligu Sampiona.. I nema potrebe vise da se raspravljam sa vama posto verovatno imate po 15 godina..

Zvezdas Rijeka апр 21, 2012 at 08:56

Dobrodošao !

Reply
delija86 апр 21, 2012 at 08:54

Srpski Hulk 😉

Reply

Leave a Comment