Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаФудбал

Преминуо Владимир Чизмић

У Београду је у 83. години живота преминуо истакнути спортски радник и дугогодишњи члан руководства Црвене звезде Владимир Чизмић. Влада је неколико деценија био члан Управног одбора нашег клуба, као и члан Савета. Такође, обављао је и функцију члана Управног одбора Фондације ветерана клуба, а једно време био је и аташе за економске односе Југославије у Прагу.

Чизмић је више од 50. година био члан Црвене звезде несебично јој помажући као својој великој спортској љубави. Својим прегалачким радом као стручњак за финансије обезбеђивао је средства за изградњу стадиона Маракана, а дао је и велики допринос финансијској стабилизацији клуба. У време највећих међународних успеха, Влада Чизмић је био вођа пута Звездине експедиције. Овом приликом породици преминулог желимо да упутимо најискреније изразе саучешћа и нека му је вечна слава и хвала.

Сахрана Владимира Владе Чизмића заказана је за петак 20. април на Новом гробљу у Београду, док ће истог дана у подне бити одржана комеморација на стадиону „Црвена звезда“.

Повезане вести

Leave a Comment