Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Pavlović:“Ko lobira za Bojića?“

Mirko Pavlović

Direktorijum košarkaških ligaša Srbije u što skorije vreme treba da donese odluku o izboru novog komesara. Kandidati su Predrag Bojić i Branko Jovanović, a za izbor je potrebna dvotrećinska većina, što znači 12 od 18 klubova.

Međutim gotovo je izvesno da će Predrag Bojić zauzeti navedenu funkciju, a generalni menadžer KK Crvena zvezda, Mirko Pavlović se povodom budućeg izbora oglasio:

– Nakon poslednjeg zasedanja ostaje utisak da je Radna grupa bila sposobna da iznese zadatak koji joj je poveren, ali da na kraju nismo uspeli da odluku o direktoru takmičenja donesemo konsenzusom. Očigledno da nije bilo dovoljno jedinstva i to je problem jer smo svakako sada u mnogo lošijoj poziciji.

Crvena zvezda je želela novi sistem rada i da na mesto komesara dođe provereni košarkaški radnik nesumljivog autoriteta. Bojić to nije. On je već bio na ovom poslu i dok je jedne stalno kažnjavao, druge nije. To je čovek koji je srpsku košarku doveo na rub egzistencije. Nisam siguran da li će klubovi moći da se odupru velikom lobiranju za Bojića. Postoji dobar kandidat za komesara, ali ne i želja da se on postavi. Crvena zvezda će i dalje nastaviti da se bori za regularnost. Očigledno da su pred nama veliki izazovi.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.