Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Пешић: „Одлучило искуство Радничког“

Светислав Пешић, фото "Новости"
Светислав Пешић, фото "Новости"
Светислав Пешић, фото "Новости"

Црвена звезда није успела да савлада у Крагујевцу Раднички и поред добре игре у већем делу утакмице. Финиш је поново одигран веома лоше, али шеф струке Светислав Пешић није незадовољан.

„Одиграли смо прилично добро. Пре свега одлучило је велико искуство Марковића, Скота, Сајмона и Павковића који је одлично одиграо у нападу с тим што није поентирао он већ Марковић. Недостајала нам је концентрација у последњим тренуцима. Победа Радничког је заслужена, а трећеразредни судија Мажић ми је претио да ће да ме пријави. Зато нећу да идем у Београд да ме полиција сачека на Бубањ потоку, па ћу зато сада да путујем у Пирот“, прокоментарисао је Пешић а преносе „Новости“.

Звезду у суботу чека утакмица против Хемофарма, која се једноставно – мора добити.

Повезане вести

15 comments

goran апр 18, 2012 at 19:19

g.pesicu…..ekipa ti nema pojma sa zivotom, a kamoli sa kosarkom………i na pocetku sezone sam bio misljenja da je proslogodisnja ekipa bila bolja nego ova,a sada sam potpuno siguran da je ona proslogodisnja ekipa bila daleko bolja nego ova koja je selektirana iz fuzije sa FMP-om……..jedini problem one ekipe je bio onaj nedonoseni trener,koji nije imao pojma sa zivotom……sto se tice ove ekipe koja je selektirana iz one nekakve fuzije sa FMP-om,smatram da nema veze sa kosarkom,i sve mi se cini da je totalno pogresno sto ima tih nekakvih nazovi dobrih igraca koji su igrali u FMP-u(milutinovic,covic,radetic,itd….tj svi ostali),jer svi oni blage veze nemaju sa kosarkom…..cini mi se da je velika greska sto nije sacuvana velika vecina onih igraca,i da se njima pridoda jedan ili eventualno dva igraca iz FMP-a,a ne da bude obrnuto,tj da se dopusti rasejavanje igraca kao sto su milosevic, bakic,jang i naravno rikardo mars……cija je to krivica sto je to tako selektirano to ce pokazati vreme…….

Reply
cea апр 18, 2012 at 16:20

u pijoniru 20 razlike za zvezdu zivi bili videli jos ako bude navijaca onih pravih nemaju sta da traze

Reply
cea апр 18, 2012 at 16:18

u pijoniru dobijamo 20 razlike zivi bili videli jos ako bude navijaca nemju sta da traze

Reply
josif апр 18, 2012 at 14:50

Ovaj je covek nekad budio strahopostovanje,sada se pretvorio u parodiju samog sebi,on vise ni nezna sta govori.Sto sve nece covek za pare da radi,boze moj.Pozz.MKD

Reply
timmy апр 18, 2012 at 15:51

pa u bilo kojem klubu u evropi bi dobijao trostruko veci novac… Jedino sto mu se eventualno moze zamjeriti je sto nije doveo bar dva igraca za ovu nasu ligu, jer je vec tada morao znati kakve retarde ima u ekipi.

Reply
miroslav апр 18, 2012 at 13:21

voleo bih da znam dali je ovo zadnja epizoda filma „KONCNI KRAJ CRVENE ZVEZDE“.Kome je to u interesu…..Drzavi,KSS,FSS,Evropi…..Evropi jer je to poslednje sto je bilo i bice olicenje Srpstva.Dali treba i mi da budemo deo toga?NE MOGU da shvatim da ovakav GIGANT gleda 500 ljudi protiv FMP ,a protiv Radnickog 5-6 mirnih kao bubice navijaca ZVEZDE.Razumeo sam mozda ali mozda bojkot jadrana pa onda nesposobne uprave STA JE SAD?Ali znam samo jedno i to da VAM bude jasno napravice DOKTOR PESIC novu i nikad sjajniju NASU zvezdu.Pa zar je moguce da gledamo Borac i da nas ima 30000 a na basketu 300.Pa ni REAL NE MOZE da dobije Granadu pred 20 gledalaca.MI SMO NAJVECI KLUB OVIH PROSTORA I TO SAMO TREBA POTVRDITI I NA BASKETU. Ako neko zna neka mi odgovori na ovo .

Reply
Zvezdaš апр 18, 2012 at 12:02

Potpuno nezaslužen poraz. Zvezda je za klasu jači rival, jer Radničkom ako krene trojka mogu ponekoga da dobiju, a ako ne krene dobija ih ko poželi.
Delije, molim vas svi u Pioniru u revanšu da ih potpuno unakazimo u sportskom smislu i da im pokažemo ko je Zvezda, mnogo se ti nadobudni Kragujevčani busaju u prsa a niko su i ništa kao ekipa!

Reply
BojanBL апр 18, 2012 at 12:17

Чудно да против нас свим екипама проради шут за три поена!!! 🙁 Крсташи, мегаши, гробари, радници… Ми хтјели то признати или не, немамо играче за велика дјела, иако имамо одличног тренера на клупи. А они су поред нас побједили и Партизан, тако да имају разлога бити и надобудни.

Reply
kalu апр 18, 2012 at 11:43

Nikola ne pricaj gluposti kakao je nedovic mogao da izneze prosle sezone celu utakmicu sa cveletom i nikolicem,a sada dobijaju sansu na kasicicu.Kako se jednom ne dogodi da lazica odmori malo vise,cvetkovic nebi ni juce igrao da covic nije imao temperaturu.Dosta mi je vise da gledam nedovica i cvetkovica kako propadaju dok mi igraju tatin sin i onaj lazic(covek koji pogadja sve sem obruca)Nisam ovo ocekivao od pesica…

Reply
BojanBL апр 18, 2012 at 12:18

Ни ја. У потпуности сам сагласан са тобом Калу!

Reply
Pera апр 18, 2012 at 10:15

Opet mazic ahhaha svi u porodici sudije ahahhah 😀

Reply
Zvezda апр 18, 2012 at 09:36

Ma dosta vise i on sere uvjek su mu krive sudije, nikad nismo mi krivi…a kakvo je to iskustvo presudilo, to su P Popovic B Popovic Tomas Ilic sve sami pocetnici? Nikada mi covek nece biti jasan…ni on a ni njegove odluke Nedovic pogodi 3 trice on ga izvodi Milutinovic na derbiju poveze 4 trice on ga izvede i tako u krug….

Reply
Nikola апр 18, 2012 at 10:49

Pa brate Nedovic je pre te 3 trojke proveo 10 minuta u igri,mora da ga odmori,nije on masina,MIlutinovica je izveo u derbiju zato sto mu je Lucic 4 puta u 4 napada pobegao i poentirao,mora da se zna neki red,slabo je odigrao odbranu….!

Reply
kalu апр 18, 2012 at 11:40

Nikola ne pricaj gluposti kakao je nedovic mogao da izneze prosle sezone celu utakmicu sa cveletom i nikolicem,a sada dobijaju sansu na kasicicu.Kako se jednom ne dogodi da lazica odmori malo vise,cvetkovic nebi ni juce igrao da covic nije imao temperaturu.Dosta mi je vise da gledam nedovica i cvetkovica kako propadaju dok mi igraju tatin sin i onaj lazic(covek koji pogadja sve sem obruca)Nisam ovo ocekivao od pesica..

Reply
Djolle апр 18, 2012 at 16:54

Da se odmah razumemo, slažem se za Lazića (bem ti beka koji zna samo odbranu, šut, šut nam treba!!!) i Čovića (ima asistenciju ali malo još toga, isto važi šut, šut!!!), ali pomalo idealizujete Nedovića, Cveleta i Nikolića. Obožavam ja njih i svestan sam njihovih kvaliteta, oni su nosioci Zvezdine igre bili prethodne sezone ali mi tada jedva ostadosmo na Jadranu i ne izborismo u našoj ligi ponovno učešće. Sem je Nedović rekao da ga ostavite na miru jer mu otežavate a svestan je da još mora da radi. I na kraju da konstatujem da je popravi ošut, odbranu malo ali mora to još mnogo bolje, Cvele je sazrelio i još dugo je naš igrač i svi oni veruju Pešiću i biće okosnica tima u budućnosti, tj možda samo Nikolić neće. Ne bude li tako, tj ako ih se Pešić odrekne, onda možemo da pričamo o opozivu Pešića.

Reply

Leave a Comment