Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатДруги пишуФудбал

Lazović: „Promenio sam se“

Darko Lazović

Igračima nesumnjivo uvek prijaju pohvale trenera, pogotovo onda kada stignu od novog šefa i to već posle prve faze priprema. Pomalo zaboravljeni Darko Lazović ne krije da su mu svi oni komplimenti koje je na račun njegove igre uputio Robert Prosinečki veliki podstrek, ali i trenutno velika obaveza da i na pripremama u Antaliji nastavi u istom ritmu.

– Svi me pitaju da li su mi ovo povratničke pripreme. Da, ja se zaista osećam tako. Svestan sam, međutim, da rad u Budvi nije dovoljan i da je za pun utisak neophodno da u tom ritmu nastavim i u Antaliji – kaže Lazović.

Mladi i talentovani vezista ne opterećuje se razmišljanjima na temu da li su sve te pohvale trenera naznaka da će se za njega na proleće naći mesto u prvih jedanaest.

– Ne razmišljam na taj način. Bitno mi je samo da dobro radim, da ja znam da sam dobar na terenu i da sam u odličnoj formi. Takva pitanja nisu na nama da ih postavljamo niti rešavamo, to je trenerov zadatak
– ističe Lazović.

Ni sam Darko ne zna sasvim odgovor na pitanje – šta se konkretno promenilo te je on ponovo igrač o kojem se sve češće priča?

– Nije samo to što se trener promenio, šta znam… Verovatno sam se i ja promenio. Ima od svega pomalo – napominje Lazović.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.