Moja Crvena Zvezda
Архива

Krneta iz Partizana u Crvenu zvezdu

Jovan Krneta

Jovan Krneta (18 godina, 187 santimetara), kadetski reprezentativac Srbije i do skora fudbaler Partizana, potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Talentovani fudbaler igra na mestu štopera i desnog beka, a pre dva meseca je bio na probi u PSV Ajndhovenu, međutim nije potpisao ugovor sa slavnim holandskim klubom.

„Radi se o talentovanom i kvalitetnom igraču. Uz to je 31. januara postao slobodan igrač. Takvu priliku nismo želeli da propustimo, posebno kad smo iz raznoraznih razloga deficitarni na poziciji štopera. Radi se o reprezentativcu Srbije koji će, verujemo, vrlo brzo zaslužiti dres Zvezdinog prvotimca“, rekao je Ivan Adžić, sportski direktor Crvene zvezde.

Krneta ističe da je spreman da se izbori za svoju šansu.

„Verujem u sebe. Dolazim u Zvezdu sa jasnim pogledom u budućnost. Želim da napredujem i da pokažem kvalitet. Mislim da ću u crveno-belom dresu imati tu priliku. Neću se ni u kom smislu obazirati na prošlost, već samo gledam u budućnost. Ponosan sam na sve što sam do sada uradio u fudbalu ali ne želim stagnaciju već napredak. Mislim da ću sada tu šansu imati.“

Interesantno je napomenuti da je mladi štoper bio kapiten u svim selekcijama komšija sve do prvog tima.

Krneta će proleće provesti u ekipi Sopota, a sutra će zajedno sa prvim timom i ostalim fudbalerima iz Sopota krenuti put Antalije na završne pripreme pred nastavak sezone.

Повезане вести

40 comments

Comments are closed.