Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Одбојкашице у суботу за титулу

Црвена звезда је у среду пропустила прилику да освоји 26. титулу победника Србије, али то не значи да неће своју шансу искористити на Велику суботу, за када је заказан нови сусрет. Шампионке не одустају лако од одбране титуле, поготово када су и поред пораза, и даље у предности.

Пуленке Ратка Павличевића у „Дудовој шуми” нису блистале. Напротив, неке су одиграле испод свог нивоа, а само средњаци и Марта Валчић заслужују похвале. Грешке, које су обележиле игру црвено-белих у првом и трећем сету, коштале су их пораза, али неће на Маракани имати пуно времена за причу, јер већ сутра стиже нови меч.

Јелена Медаревић, други дизач екипе са Маракане, одиграла је већи део утакмице у Суботици. Покушавала је да промени ритам, али јој то на крају није успело.

– Доста смо изгрешиле, у односу на претходна два меча, што нас је вероватно и довело до пораза. Веровале смо да можемо да завршимо финалну серију већ у среду, али испоставило се да нисмо психички биле спремне за то. Борба се наставља, остаје нам други покушај у суботу – каже Медаревићева, која је похвалила и игру Суботичанки:

– Претпостављам да су у трећем и четвртом сету играле своју најбољу овосезонску одбојку. Имале су већу жељу, биле су храбрије и њихова победа је чиста као суза. Искрено се надам да ми не можемо горе и остаје ми да се надам да ћемо Васкрс дочекати са осмехом на лицу.

Главни Звездине проблем у трећем сусрету је био пријем и слаба реализација напада:

– Спартак је цео сусрет добро сервирао. Имали су 100 сервиса за четири сета и направиле су само девет грешака. Успеле су да нам помере пријем, па је и напад био знатно слабији и спорији. Очекујем да ћемо у четвртом мечу бити стабилније и да ће све функционисати много боље. Надам се да смо свесне тога и да ћемо се понашати максимално одговорно – каже популарна Меда.

Crvena zvezda je u sredu propustila priliku da osvoji 26. titulu pobednika Srbije, ali to ne znači da neće svoju šansu iskoristiti na Veliku subotu, za kada je zakazan novi susret. Šampionke ne odustaju lako od odbrane titule, pogotovo kada su i pored poraza, i dalje u prednosti.
Pulenke Ratka Pavličevića u „Dudovoj šumi” nisu blistale. Naprotiv, neke su odigrale ispod svog nivoa, a samo srednjaci i Marta Valčić zaslužuju pohvale. Greške, koje su obeležile igru crveno-belih u prvom i trećem setu, koštale su ih poraza, ali neće na Marakani imati puno vremena za priču, jer već sutra stiže novi meč.
Jelena Medarević, drugi dizač ekipe sa Marakane, odigrala je veći deo utakmice u Subotici. Pokušavala je da promeni ritam, ali joj to na kraju nije uspelo.
– Dosta smo izgrešile, u odnosu na prethodna dva meča, što nas je verovatno i dovelo do poraza. Verovale smo da možemo da završimo finalnu seriju već u sredu, ali ispostavilo se da nismo psihički bile spremne za to. Borba se nastavlja, ostaje nam drugi pokušaj u subotu – kaže Medarevićeva, koja je pohvalila i igru Subotičanki:
– Pretpostavljam da su u trećem i četvrtom setu igrale svoju najbolju ovosezonsku odbojku. Imale su veću želju, bile su hrabrije i njihova pobeda je čista kao suza. Iskreno se nadam da mi ne možemo gore i ostaje mi da se nadam da ćemo Vaskrs dočekati sa osmehom na licu.
Glavni Zvezdine problem u trećem susretu je bio prijem i slaba realizacija napada:
– Spartak je ceo susret dobro servirao. Imali su 100 servisa za četiri seta i napravile su samo devet grešaka. Uspele su da nam pomere prijem, pa je i napad bio znatno slabiji i sporiji. Očekujem da ćemo u četvrtom meču biti stabilnije i da će sve funkcionisati mnogo bolje. Nadam se da smo svesne toga i da ćemo se ponašati maksimalno odgovorno – kaže popularna Meda.

Повезане вести

2 comments

ssss апр 14, 2012 at 02:45

http://www.facebook.com/login.php ovo vam je od lepotice

Reply
AleksandarSM_91 апр 13, 2012 at 22:32

Mlade,lepe i najbolje…Jednom recju nase ODBOJKASICE! 😀

Reply

Leave a Comment