Moja Crvena Zvezda
БлоговиДраган

Zvezda ponovo „skinula“ igrača Partizanu

Kristijan Borha

Dok se komšije sa druge strane brda diče dovođenjem igrača koji su odbijeni od strane Crvene zvezde jednom (Kleo) ili čak i više puta (Stojković), naš klub je samo prošle godine odneo pobedu nad Partizanom prilikom transfera Li Adija, Nikole Mikića i Duška Tošića, koji su svi odreda, umesto kod komšija, završili na Marakani.

Međutim, o još jednoj pobedi Crvene zvezde u javnosti se nije pisalo, a progrobarski mediji, koji su u velikoj većini u ovom trenutku, svakako nisu želeli da ova priča izađe u javnost.

Naime, kako se ovih dana na forumima naših navijača može pročitati, a iz pouzdanih izvora članova koji su oduvek imali istinite insajderske informacije, crno-beli su prošlog decembra, kada su pokušavali da dovedu izvesnog Ajovija, imali dilemu da li da dovode njega ili našeg – Kristijana Borhu!

Znalo se i tada da Partizan motri na nekoliko igrača, o Borhi se nije pisalo, ali jeste pregovaralo. Komšije su se na kraju odlučile za sada već našeg napadača, kojem su nudili dvostruko veću platu od one koju ima danas na Marakani, kao i kompletan otkup ugovora od Kaksiasa. Međutim, zahvaljujući uticaju koji ima Rambo Petković, i njegovoj reči, Borha danas brani boje Crvene zvezde, i kako stvari stoje, braniće ih veoma dobro u predstojećim godinama.

Sad, ovakvu vest sigurno nemojte očekivati da objavi recimo redakcija Blica (ili recimo lista Alo, Press i sličnih), koja se na primer, najviše od svih medija bavila licencom Roberta Prosinečkog, ili koja je odnedavno otvorila zasebne strane za navijače našeg kluba, „večitog rivala“ i Vojvodine.

Interesantno je da od samog početka na tim stranicama stoji registrovani broj korisnika za svaku stranicu kluba, prema kojem komšije, nekim „slučajem“, uvek imaju bar po nekoliko, ili nekoliko desetina navijača više. Istina, desilo se da naši navijači malo obiđu komšije u tom broju, međutim, opet nekim „velikim naletom“ komšijskih navijača, prevaga bi brzo otišla na drugu stranu,  te crno-beli vode u ovom malom takmičenju više od 95% vremena, u šta se možete i sami uveriti.

Interesantno je da na jednom drugom mestu, kao što je Fejsbuk, gde je pomenuta redakcija otvorila tri Blic fan strane za navijače sva tri kluba, i gde bi broj registrovanih članova mogli da izmene jedino brisanjem, navijači našeg kluba imaju 35% više registrovanih članova od komšija, i više fanova od samog otvaranja istih stranica.

Postoji za ovaj slučaj veoma dobra izreka – „U laži su kratke noge“.

Повезане вести

21 comments

Leave a Comment