Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Просинечки: „Изванредна утакмица“

Тренер Црвене звезде Роберт Просинечки сасвим разумљиво сијао је од задовољства после победе његове екипе и у реваншу.

– Одиграли смо тактички и тркачки одличну утакмицу. Победили смо са 2:0 великог ривала. Амбијент као и читава утакмица су били изванредни. Партизан је првом полувремену имао неколико прилика, и доминантнији је био у односу на нас, док смо по мом мишљену ми били бољи у наставку – изјавио је Просинечки и искористио прилику да похвали своје играче за све приказано у Хумској.

– Желили смо сви да се пласирамо у финале и овог пута смо надиграли добру екипу црно-белих. Моји момци супоказали карактер, и борбеношћу, али и квалитетом направили разлику. Сви заслужују похвале. Следи нам финале у Новом Саду, фаворити смо на папиру, али то ништа не значи – закључио је Роби.

Повезане вести

90 comments

Ariljac апр 12, 2012 at 19:18

Imao si mnogo probi rekose pre nego sto je Djurica bio zadovoljan kako si se pokazao.Samo nastavi tako,bices zvezda filmova Gospodine Duboko grlo…. 😀

Reply
Ariljac апр 12, 2012 at 18:45

Dok taximetar radi a u pauzi izmedju pu.enja onom mutavcu svrati do apoteke te kupi lekove jer se vidi da cim ostanes bez njih pocnes da bulaznis gospodine „Duboko grlo“.. 😉

Reply
Zemunac апр 12, 2012 at 19:11

Ala te vesic i lukic trpaju u stau a ti samo vices vau,vau.Nije ti dobro jer kad god si ozbiljna vrlo oni ti sv.se u grlo.

Reply
Zemunac апр 12, 2012 at 17:30

Osecam neizrecivu bol u polnom organu zbog “pametnih“ komentara koje ovde ostavljaju oni koji ne vade vesicev i lukicev ku.ac iz usne duplje.

Reply
Ariljac апр 12, 2012 at 13:47

Boli golcina Borhe,boli golcina Laze al najvise boli nemoc vaseg malog kluba a glodarcici?! MRS U RUPE BRE!!!

Reply
Vulvarine апр 12, 2012 at 13:13

sad je swe ok a sta bi bilo da je mali klub iskoristio swoje sanse u dvomecu??

Reply
Delije_Austrija апр 12, 2012 at 16:01

sta bi bilo da smo mi u posledjna tri derbija izkoristili sve sanse?? momak to je fudbal!!

Reply
Zemunac апр 12, 2012 at 13:01

Vesicevi i lukicevi sis.ci ku.ca nastavite da im liz.te mu.a i neka vas idalje lazu sa plasmanom u finale lav kupa Srbije a svoja predizborna obecanja nisu ispunili. Gde je titula 5 godina ? U humskoj. Dovidjenja i prijatno bezmozgasi i nastavite da lupate minuse i da im dudl.te ka.u.U tome ste najbolji. Lukic,vesic,sps-ds mars iz Zvezde.Mars !!

Reply
Miki Delija апр 12, 2012 at 13:13

A da ti odes malo sa ovog sajta….U dosta stvari se slazem sa tobom u vezi Lukica i Vesica ali preterao si sa negativnim stvarima koje pises za svaku vest….Covece,pa pobedili smo mali klub 2 puta u 3 nedelje…uzivaj u tome….Ostavi svoje frustracije malo po strani….ne znam sta da ti kazem….nadji devojku,iskuliraj malo….Ko stalno lose misli taj tezak zivot ima…..Zato upamti-ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE!!!!!!

Reply
Ryber Palunko апр 12, 2012 at 13:29

Koja si ti primitivčina! Da imaš ono što nama poričeš, ne bi se spuštao na nivo budale. Jesi li se namrštio dok si ovo pisao, apotom u razbijačkom stavu šetao sobom, kao:’E sad sam im rekao majku…!’
Ovoj spodobi treba lupati pluseve, da svako ima uvid ko je i šta je.
Kad si takav lik, što ne odeš do Vesića i ne iznabadaš ga?

Reply
pitam se pitam... апр 12, 2012 at 13:34

A da probas sa lekovima? Ne vidim drugo resenje za tebe…

Reply
Miki Delija апр 12, 2012 at 12:47

GOSPODIN ROBERT PROSINECKI !!!!!!

Reply
Miki Delija апр 12, 2012 at 12:34

Izvinjavamo se svim navijacima malog kluba na bolu koji su osetili juce i na prvoj utakmici Kupa…Doktori kazu da je taj bol normalan kada neko nije dugo j…n a onda iznenada opet bude dohvacen….Ali,nemojte da brinete,isti doktori napominju da ce taj bol vremenom proci kako to isto j…nje bude redovnije…Cak se kaze da ce onaj ko bude dohvacen poceti i da uziva u tome….E pa drage nase komsije….nastavite da uzivate u predstojecim godinama….Bice toga jos!!!!!

Reply
Gvozden апр 12, 2012 at 11:41

Žao mi je što je onaj kurajber, picipevac Stanojević pobegao. Pa on bi još katastrofalnije prošao! Utekao i to na daleki istok. Siroti Grant ispade glavni krivac. A šta se desilo? Sem našeg stalnog rasta i bolje igre, mnogo je svetla bačeno na zakulisne radnje, ne sme ni sudija viša da krade naveliko. Nije nam svirao dva penala u dve utakmice… to je podnošljivo. A ta dominacija koju su isforsirali ulizivački mediji i lopovska mašina Bjeković-Karadžić-Đurić… to je šarena laža. Dominacija je kada nekoga razvališ ovako a ne kada pederskim golom u 97. minutu izjednačiš ili kada se Zvezdi poništi čist gol koji nam je značio prolaz… pa se posle tobož izvinjavaju. E, taj mali pevac Stanojević i onaj ceparoš Krstajić što su pobegli, to mi je malko krivo. Ali, polako… iznabadaćemo mi njih još mnogo puta. Roberte, kapa dole. Ti si trener, naš trener, Zvezdaš… bar da ostaneš kao Ferguson, jedno 20 godina makar! 😀

Reply
Zemunac апр 12, 2012 at 11:02

Cim je svoju sujetu i veliku tvrdoglavost ostavio po strani i promenio gubitnicku taktiku i formaciju 4-3-3 Robi je naucio jos nesto a to je da poslusa savete mnogo strucnijih od njega.U svakom strucnom smislu. To sto ovde neki jos uvek veruju u deda mraza i sto su im lukic i nevidjeni prevarant na ovim prostorima a i sire goran vesic zamazali oci njihov je problem i mozdana mana. Manipulant i anti zvezdas u svakom smislu te reci goran vesic koji je sebi dao za pravo da zaremi grb kk Crvena Zvezda jednostavno mora da napusti klub zajedno sa svim Zvezdinim unistiteljima. Mene ne mogu da kupe sa dve pobede protiv partizana i eventualnim osvajanjem kupa kao sto i dalje rade sa njihovim si.acima ku.ca i liz.cima mu.a pogotovo nekim ( cast izuzecima ) vesicem zaludjenim i omadjijanim posetiocima ovog sajta. Njima porucujem da ponekad svrate i do stadiona i ostave svoj glas na severu,da bodre Zvezdu sa tribina a ne iz udobnih fotelja jer je istina i provereno je da 99% vesicevih i lukicevih sluga sa ovog sajta ( mislim na posetioce koji besomucno udaraju po tastaturi braneci i stiteci Zvezdinu propast i one remitelje grba koji su tome doprineli uopste NE IDU NA UTAKMICE, ZNAJU ONI KO SU I PREPOZNACE SE SAMI, DA IH SAD NE NABRAJAM (sto nije iskljuceno ako oni to budu trazili )Ipak se ne zaboravljaju 5 dugih godina bez titule i da nam se partizan primakao na samo jednu titulu manjka. Svaka cast igracima,neki od njih nisu uopste krivi sto su u Zvezdi ( Maksimovic…) puna podrska Zvezdi i karta u jednom pravcu za vesica i kompaniju jer oni NISU ZVEZDA I NECE NIKADA NI BITI.

Reply
Cekaj апр 12, 2012 at 12:06

Da li ti vredjas Maksimovica koji je uz Tosica drzao celu odbranu i spasao nas bar 4,5 puta ???

Reply
Zemunac апр 12, 2012 at 12:16

Ja ne vredjam nikoga pa ni Maksimovica koji jos ne moze da shvati da njegov posao nije da razmislja i poklanja lopte partizanu na 30 metara od naseg gola.Na svakoj utakmici koju je odigrao do sada je napravio barem po dva TESKA KIKSA.

Reply
Ryber Palunko апр 12, 2012 at 13:22

Brate, dosadan si. Ako ti je do držanja katedre, zaleti se do Megatrenda; bar kod njih kriterijumi za profesuru nisu žestoki.
A što se tiče Maksimovića, tu se vidi koliko kapiraš ovu igru. Da li se sjećaš Vidićevih grešaka, recimo protiv Odensea? Od kad je došao Maksimović, 95% visokih lopti u naih 16, ostaje naše, a sjeti se prošle polusezone, svaki centaršut, muka teška. Nevjerovatno je da to ne primjećuješ. Biće još grešaka, ali sve manje. Neće biti novi Vidić, ali dobili smo veoma dobrog štopera.

Reply
alex86 апр 12, 2012 at 10:40

Ja moram da priznam da me je Robi sinoc fascinirao svojom taktikom.Da mi je neko rekao pre utakmice da nece igrati Borha u prvoj postavi,a da ce u istoj biti Dimitrijevic i Kasalica,rekao bih mu da veze s vezom nema i da ne lupeta gluposti.Takodje moram da priznam da sam malo izgubio poverenje u Robija nakon onog uzasnog prvog dela samionata,ali nikad nisam trazio da ode,hvala Bogu sto ga ovi iz uprave nisu oterali,vec su mu dali odresene ruke u zimskom prelaznom roku,sto je bio fantastican potez sto se vidi vec posle 10 utakmica.Jos jednom za kraj bravo Robi legendo nasa,izvini sto sam posumnjao u tebe.Samo tako nastavi,ne dozvoli da ti se mesaju ovi iz uprave u tvoj posao i nece biti zime za nas!!!

Reply
Zemunac апр 12, 2012 at 11:09

Fasciniran si “taktikom“ u kojoj je partizan u dve utakmice imao barem 8 stopostotnih sansi iz kojih je tesko promasiti gol i posed lopte 65% u korist partizana ?Da ti sad ne pricam o drugim strucnim stvarima vezanim za obe utakmice. Budimo realni i recimo da nas je pratila sreca i sacuvao Bog. Ali je i tacno to da sreca prati hrabre.

Reply
alex86 апр 12, 2012 at 11:22

U prvoj utakmici smo iz 2 prave sanse dali 2 gola,ali sinoc smo pored ova 2 postignuta gola imali jos tri 100% sanse(dve Lazovic i jednu Milivojevic).Po nekom mom skromnom misljenju sinoc je taktika bila sasvim ok.Pa razumljivo je da kada imas 2:0 iz prve utakmice da igras zatvorenije,a pritom znas da oni imaju jako spore igrace u odbrani.

Reply
Zemunac апр 12, 2012 at 11:38

A kakve to Zvezda ima igrace u odbrani ? Covece jesi li ti gledao istu utakmicu kao i ja ? Ja sam doduse bio na severu a za tebe ne znam i nisam bas siguran. Koja je to druga sansa Lazovica ? Da ne racunas mozda onaj pokusaj loba ? Smesno. Pa oni su covece imali bezbroj sansi-stativa u 5 minutu i to skok ivanova posle auta i to pored dva Zvezdina stopera od kojih je jedan visok skoro dva metra, pa markovic sam sa sest metara sutira preko gola, pa dijara sutira sam sa 16 metara tik iznad gola,pa babovic opet sansa posle izvedenog auta,pa babovic glavom,pa vukic,pa dijara sam kao duh a o prvoj utakmici da i ne govorim tu su imali cetiri sto posto sanse. Fizicki su bolje pripremljeni od Zvezdinih igraca,u prvoj utakmici su nas razbili i u vezi,dok je u drugoj posle saveta koje je Robi poslusao i izveo na teren 5 veznih igraca to daleko bolje izgledalo.Donekle. I nemoj sa mnom vise o taktici,tehnici,kako igraci stoje na terenu,zatvaranje prostora i sl. jer bi mogao da ti drzim predavanje o tome. Ljut sam na sebe sto sam se uopste upustio u diskusiju sa tobom. Robi nije trener za Zvezdu i to je svima koji se malo u fudbal razumeju jasno.

Reply
SCHULTZ апр 12, 2012 at 11:43

aj ne seri

alex86 апр 12, 2012 at 11:57

Vidis ja nisam tebe vredjao,a ti mene napravi totalnom neznalicom i da je tebi ispod casti sto si sa mnom vodio diskusiju.Ono sto sam napisao je tacno,a onaj pokusaj loba smatram kao sansu jer je Lazovic bio sam i mogao je da pretrci Ivanova,ali je pokusao lobom.Tvoje postove citam stalno na ovom sajtu i u mnogo stvari se slazem s tobom,tu pre svega mislim na Vesica i Lukica,ali sam isto primetio da si ti uvek kriticki nastrojen prema Robiju i da ga da kritikujes i kada nema razloga za to.Jednostavno i da smo mi sinoc pobedili 5:0 tebi bi nesto smetalo.Pa covece pogledaj samo kako su nas izbacili prosle godine u kupu,sta smo sve promasili,a kakve su oni golove dali,pa pogledaj poslednji prvenstveni derbi.Pitam koliko su sansi imali oni,a koliko mi i na kraju kako smo mi prosli u te tri utakmice?

Miljan апр 12, 2012 at 12:21

Da i ja sam fasciniran taktikom, pa? Sansi mora da bude, sta god ko mislio partizan nije slaba ekipa, mnogi slabiji su nam stvarali sanse. A taktikom sam fasciniran zato sto smo utakmicu odigrali bolje za 50% nego prvu, bili sigurniji na lopti, Dimitrijevic dosata zasluzan. Realno otisli smo da odbranimo rezultat, i na svakihg 10 min istrcavali kontre u kojima su Lazovic ili Kasalica imali 1-1 sa onim njihovim trupcima. Da nismo pod ovakvim pritiskom i sa ovom bodovnom razlikom u prvaenstvu opet bi ih ovako lagano dobili u prvenstvu.

Reply
Vanja апр 12, 2012 at 11:58

Uzasan prvi dio sezone nije bio zbog Robija vec zbog uzasnog igrackog kadra, u proljecni dio imamo u startnoj postavi Milivojevica, Milunovica, Mladenovica, Maksimovica, Tosica, Kasalicu… E zamisli sad koliko je tesko bilo Robiju da sastavi ekipu u prvom dijelu sezone…

Reply
alex86 апр 12, 2012 at 12:34

To sam i hteo da kazem,mada nisam bas njabolje to objasnio.Zato Robi mora da ima odresene ruke u letnjem prelaznom roku,da on dovodi igrace,kao sto je to radio u zimskom prelaznom roku i onda mozemo ocekivati samo najbolje!!!

Reply
Pele апр 12, 2012 at 10:34

Prosle godine kad je dosao kod nas,Robi je rekao da ce ucutkati grobare i to je i ucinio ! Bravo Robi,legendo !
Zasto cutiteee,zasto cutiteee, zasto cutite, zasto cutite p***e grobarske !!

Reply
Dijabola апр 12, 2012 at 09:13

Ajmo sad svi na topike koji su postovani nakon tekme sa radnickim, da se malo poseremo u usta redovnim pljuvacima, negativcima i fudbalskim strucnjacima koji hoce da nam oteraju ovu legendu iz kluba!!!

http://www.mojacrvenazvezda.net/28306/2012/04/04/prosinecki-dobar-ambijent-los-fudbal/

http://www.mojacrvenazvezda.net/28311/2012/04/04/tosic-ovakve-meceve-resava-jedan-gol/

Reply
Anka апр 12, 2012 at 08:38

Robi, odlicna taktika i slozene kockice tima! Znala sam da ce prvih 20 minuta biti presudni za nas da ne primimo gol, i tako je bilo: nasi momci su bojazljivo usli u mec, vec u 3. minutu moglo je skupo da nas kosta, ali FORTUNA je bila na nasoj strani, kako je vreme odmicalo nasi su bili sve bolji i bolji pre svega borbeni i disciplinovani u igri. Videlo se na pocetku ta psihologija koliko znaci u sportu i da je presudan faktor u dobijanju meceva: mi smo imali problem da odvaznije udjemo u mec, a glodarima je gol bio sitan dok je Bajko delovao ka dzin! Nastavak meca, nasi su otresitije krenuli bili konkretniji (vrebali svaku priliku za gol),dok su glodari bili jalovi do bola sto je na kraju rezultiralo sa dva gola umrezi protivnika. Naravno necemo sad da pricamo o igri nasih nije vreme pricacemo na kraju sezone, u ostalom ima jos jedan derbi u prvenstvu. Ono sto je meni drago, pored toga sto u dve utakmice 4 razlicita strelca (nogi od vas su to istakli), konacno su momci sebi dokazali da mogu pobediti glodare da sve sto su do sada uradili nije slucajno vec produkt njihovog zimskog rada na pripremama, i nisu podlegli glodarskim provokacijam kojih bilo a nijedan nije sankcionisan (bar ja nisam videla). Sad cemo da cujemo da li ce opet glodari omalovazavati nasu pobedu izjavama „Mi smo bili bolji a oni su imali srece“. Jbg i srecu nekad treba zasluziti, krug srece se okrece (kad se setim prosle sezone koliko nam je falilo, i ovo sad da nam se sve to vraca)! Ima jedna bitna karika koju niko ne moze da ospori, a to je: od kad je Robi preuzeo ulogu sportskog direktora na polusezoni konacno su se slozile kockice, dovedeni su kvalitetni igraci, svaku utakmicu (osim utakmice sa radnickim koja je bila vise od igre) neko drugi postigne gol kao sto je to Zvezda cinila u sezonama kada je osvajala titule (optimista sam verujem da jos mozemo do titule, ali sam i realna zbog svega sto se desava u nasem fudbalu pa je titula daleko). Robi mora ostati na poziciji na kojoj se nalazi i ostaviti mu ingerencije sportskog direktora, da napravi svoj skaut tim koji ce raditi na dovodjenju kvalitetnih pojacanja. O tome sam vec pisala na fk sajtu necu ovde da se ponavljam, ali treneri su ti koji kroje tim i prave kostur tima, pogotovo ako se radi o razvoju dugogodisnjeg sistema da klub postane dominantan. ROBI me je odusevio proslavom gola, covek je bio radostan kao malo dete u zivotu nisam videla da se neki trener radu na takav nacin, to je samo pokazatelj njegove velike ljubavi prema klubu, u zivotu sve mozes da sakrije ali karakter i emocije ne mozes!
MOMCIMA I ROBIJU JOS JEDNOM CESTITKE ZASLUZENA POBEDA, MA STA GLODARI PRICALI.
AKO BUDU OPET PALACALI SVOJIM JEZIKOM OPET CE DOBITI ODGOVOR NA TERENU!

Reply
Ariljac апр 12, 2012 at 14:00

E svaka ti je na mestu! BRAVO!!

Reply
Tommy апр 12, 2012 at 08:34

Hod Roberta Prosinečkog posle prvog gola – neprocenjivo.

Reply
Danko апр 12, 2012 at 08:21

Konačno. Razbili smo lavor. Ali, ono što mene oduševljava je zalaganje. Uklizavanje Kasalice na loptu na njihovoj polovini, to prije par godina teško da je moglo da se desi.

Reply
Alex Krycek апр 12, 2012 at 02:57

Нема шта, зајебао их је Роби тактиком! Овако и треба против екипа које играју отоворено – два брза играча у нападу и – лагана егзекуција. Стварно ми је чудно што је променио тактику, а поготово што је оставио Борху на клупи али ипак – капа доле, сјајан потез! Морам признати и да сам сумњао у Димитријевића, али сјајно је одиграо вечерас!

Reply
Djolle апр 12, 2012 at 02:56

Koliko ja volim ovog čoveka. I koliko ovaj čovek voli Zvezdu. Zaslužuje Robi poverenje, kad mi nismo verovali u Tošića on jeste, kad nismo verovali u Borhu on jeste, u Vešovića, Mikića pa nije tražio novog desnog beka…Pa kad je uveo Čavu u Borči a mnogi se ovde hvatali za glavu a Čava odigrao doktorski i sad dva taktički vrhunska derbija…Znao je da će sve doći na svoje, verovao igračima, radio sa njima pod pritiskom i pljuvanjem, izvukao iz njih maksimum i momci su to vratili. Isto tako radi i razmišlja i Kari Pešić i ošali veliki ljudi i veliki znalci.

Reply
Djoksonidis апр 12, 2012 at 01:57

Iskonska ljubav! Reci su suvisne..
Zvezda u vazduhu, Zvezda u srcu, Zvezda u knjizi, na koncertu, ispitu, u kafani..Srbija i svet su spremni na onu Zvezdu kakvom smo je svi zajedno izgradili,zavoleli i sacuvali.. Ne mogu da docekam leto i jesen i onih 5 evropskih utakmica na krcatoj svetinji ..gde brat do brata, drug do druga peva

Z V E Z D A oOoOoOoO

Reply
kasalica апр 12, 2012 at 01:49

Javna kuca ste najjeftinija za 600 dinara sat i po j….

Reply
MILAN KG апр 12, 2012 at 01:15

najbolji nacin da razuveri ljude koji sumnjaju u njegove trenerske kvalitete medju kojima sam ja su ovakve igre i pobede covek me je odusevio veceras takticki izvanredno protiv jacih ekipa treba ovako da igramo posed nije bitan oni su imali duplo veci posed to im ne vredi ja sam se razocarao posle minus 10 na polusezoni i poceo sam da osporavam prosineckog da se razumemo nemam nista protiv coveka on je nas bivsi as legenda vecerasa me je odusevio alal vera sta da kazem.novi sad je nas p…….. ga firmas, kup je nas.

Reply
Mikan апр 12, 2012 at 01:07

Koliko samo Robiju znaci Zvezda, pa to je neverovatno.

Reply
Marko апр 12, 2012 at 00:54

Tako je bre, J*b* Zvezdo glupe grobare, glupe grobare, glupe grobare!!!! I moram da pitam gde su sad oni pljuvaci (koji su tu posle svakog kiksa)? Posle radnickog iz KG-a za 1h 4 strane komentara, sve pljuvac do pljuvaca… gde su sad svi ti misevi?

Reply
ccc... апр 12, 2012 at 00:50

Kada je finale?

Reply
Nemanja Muslin апр 12, 2012 at 00:53

16 MAJ 😀

Reply
kasalica апр 12, 2012 at 01:50

Polizes nam jaja 🙂

Reply
Pop апр 12, 2012 at 05:12

Pa ne rimuje se , ali sve jedno 🙂

Reply
Milan апр 12, 2012 at 08:59

Hahaha

Nemanja Muslin апр 12, 2012 at 00:41

Zelim ovom prilikom ne da se izvinim Robiju,ali recicu cu ,IZVINI Robi,,jer ga nikad nisam pljuvao,vec sam imao neke zamerke posebno po pitanju taktike.Kao sto neko rece ,polako sazrevas Robi,(iznenadio me je kad sam video Kasalicu umesto Borhe ) i od sveg srca pored ovakvih igraca i pre svega Delija,mozemo mnogo daleko ! Jos jednom HVALA ! Inace kolko volim onog Kasalicu ,to je neverovatno 😀

Reply
Pop апр 12, 2012 at 01:07

Zatvorio se na 40 metara i sa brzim igračima u kontre, svaka čast Robi 🙂 Ono je tako zrelo odigrano da ja nemam reči auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Reply
Saša апр 12, 2012 at 01:09

Браво Муслин. Поштено, свака част.

Reply
Ariljac апр 12, 2012 at 13:45

SVAKA TI CAST,ti si jedan od LJUDI ovde na sajtu!

Reply
ssss апр 12, 2012 at 00:24

kako se sisa p…..?4 gore 0 dole

Reply
OBAVEZNO апр 12, 2012 at 00:28

Zeleo bih samo da kazem da je Ren ispao u polufinalu francuskog kupa,znate li od koje ekipe ? Ime ne mogu da joj izgovorim ali ta ekipa igra u 3 francuskoj ligi,eliminisali su Ren,a pre toga u cetvrtfinalu Marsej.

Reply
Ivan апр 12, 2012 at 00:46

A taj Ren je ove sezone pobedjivao i PSZi Marselj i Lion…

Reply
OBAVEZNO апр 12, 2012 at 00:54

Nije pobedjivao nego je igrao nereseno sa Lionom,sto se tice ostalih ne znam ali moguce da su sa jos nekima igrali nereseno,ja znam da Ren igra u jacoj ligi,da ima veci budzet,i znam da su odlicna ekipa samo sam hteo da kazem da smo ipak mogli da napravimo iznenadjenje kao ovi treceligasi

Reply
Ivan апр 12, 2012 at 01:10

Ove sezone: Ren-PSZ 1:1,Marselj-Ren 0:1,Okser-Ren 0:1,Lion-Ren 1:2,Ren-Bordo 1:0,Ren-Marselj 1:2,Ren-Lion 1:1

Ivane апр 12, 2012 at 12:11

Zasto spominjes Okser kad se oni bore za opstanak

Ivan апр 12, 2012 at 12:35

Okser je velikan kog nije lako pobediti na strani!

ssss апр 12, 2012 at 00:23

zvezda je sampion hvala vam bracoooo

Reply
Tuđman Franja Doživotna апр 12, 2012 at 00:13

Sazrevaš Roberte, sazrevaš kao trener.Po drugi put kažem da nisam verovao da ćeš ikada promeniti taktiku,promenio si je i u prvom i u drugom meču i nadigrao GranDa.Sazreva i mlada ekipa i te kako.I još nešto za braću cigane,po prvi put posle 4 god naš tim vredi više po transfermarketu od franjinih,a verujte mi,švabe ne greše.A cena Mladenovića je porasla trostruko,Milivojevića i Milunovića duplo.sve to za nepuna 3 meseca??Zamislite tek za tri godine?Samo napred Zvezda

Reply
Ariljac апр 12, 2012 at 00:14

Bravo za komentar!

Reply
kalu апр 11, 2012 at 23:57

Moram da vam kazem da me je najvise odusevio tosic,dimitrijevic i vesovic.Od tosica ocekujem da bude predvodnik ovo zvezdinog novog talasa.Bravo robi svaka cast za pojacanja i hvala bogu sto smo oterali adzica

Reply
ivanpk апр 11, 2012 at 23:54

uzivacu nocas i u reprizi,rts 2 oko 02h,raduj se Srbijo,tako to rade nasi momci,hvala Gospodu pa nam ulepsa uskrsnje praznike,mi cemo da tucamo jaja a oni ce da lizu ono izmedju istih,mars iz Srbije nazad u domovinu hrvatsku j..bo ih tito i tudjman poreklo im j…em

Reply
Ariljac апр 11, 2012 at 23:47

Pokazalo se veceras da smo bili u pravu svi mi koji smo davali BEZREZERVNU podrsku Robiju i koji smo ga branili od,sto glodara sto vecitih kriticara…SVAKA VAM CAST gospodine Prosinecki sto ste takticki nadmudrili daleko iskusnijeg trenera malog kluba…SVAKA VAM CAST sto ste pokazali da Zvezda moze da igra u bilo kojoj formaciji…SVAKA VAM CAST za uvodjenje Borhe koji je uvalio mustafi..SVAKA VAM CAST sto ste naucili ove momke kako treba da igraju i sto svi disu kao jedan pa i stranci sto se moze videti na Evandrovom primeru u „duelu“ sa onim golmancicem…Kompleksasi sa naseg sajta su u rupama koliko vidim…Tu im je i mesto..I pored svega ovoga moram da pomenem da mi je izuzetno sto onaj „trener“ stanoje nije ostao da ih vodi da ga Robi namudi za sva vremena…ZVEZDA U SRCU!!!

Reply
Reprezentacija апр 11, 2012 at 23:45

Kada je realno da u narednih nekoliko dana Mihajlovic postane selektor,hteo bih da napisem igrace koji bi po meni igrali u A timu. Brkic,Saranov,Ninkov,Basta,Ivanovic,Subotic,Maksimovic,Bisevac,Kolarov,Tosic,Medojevic,Ninkovic,Kuzmanovic,Tadic,Kacar,Jankovic,Jovanovic,Lazovic,Markovic,Sulejmani,Kasalica,Zigic.Inace svaka cast momcima,bravo !!!

Reply
Reprezentacija апр 11, 2012 at 23:48

Posto mi se ne vidi tekst,napisao sam: Kacar,Jovanovic,Lazovic,Markovic,Kasalica,Zigic.

Reply
Милан апр 11, 2012 at 23:32

Жути хвала ти на свему!Објаснио си разним „стручњацима“ многе ствари.Пуна подршка,само напред!Лудииилоооооооооооооо

Reply
despot апр 11, 2012 at 23:23

svaka cast Robi i tebi i cijeloj ekipi…posebno izdvajam Maksu(neprelazan), Čavu(besmrtan) i Veša(borben)….

Reply
Vanja апр 11, 2012 at 23:14

Covjek koji vraca Zvezdu na svoje mjesto. Robi ljudino.

Reply
Rastko апр 11, 2012 at 23:01

neka neko napravi animaciju onog marsa posle prvog gola! 😀

Reply
Alex Krycek апр 12, 2012 at 02:48

MOLIM vas, ko ima profil na Vukajliji 😀

Reply
Gvozden апр 11, 2012 at 23:01

Grobari su uvek za relaksaciju – strpamo im 2-3 i onda zezanje… tako će da bude opet 🙂

Reply
Slavoljub апр 11, 2012 at 23:00

Bravo Robi,i po ko zna koji put,hvala ti sto si ponovo sa nama,ako Bog da ovo je samo pocetak jedne nove ere nase Zvezde,na celu sa nasim Robijem…na,na,na,na,na,na,na Robert Prosinecki…

Reply
Ivan апр 11, 2012 at 23:00

MA sad ti ni Charger nece naci zamerku! 🙂 Upropastio je cetnika avrama taktikom,a koliko covek voli Zvezdu videlo se kod prvog gola. ROBI LEGENDO!!!

Reply
STARA ŠKOLA апр 11, 2012 at 22:59

Ja napisah i pre utakmice, pobeda je za nas normalno stanje stvari. Kad se krene na derbi-zna se da smo pobedili, samo senzacijom može nerešeno. Tako je bilo oduvek, tako je i sad.

Reply
nemanja апр 11, 2012 at 22:58

samo nek se neko javi i kaze da ima imalo sumnje u ovu LJUDINU, imace posla sa mnom!

Reply
Милан апр 11, 2012 at 23:36

Јвиће се неки земунци,КГ,смедерево и још пар њих,а сви знамо ко су они…Него нема их још јер ово много боли,не могу доћи себи…:)

Reply
ja апр 12, 2012 at 01:28

ja sumnjam 😀 😀 😀

Reply
Stevan апр 11, 2012 at 22:58

Delije izvinite sto smaram, ina dosta komentara , i verovatno ste vec komentarisali na ovu temu, ali da nebi trazio moze li neko molim vas da me obavesti otkud koreografija nalik zastavi amerike? glodari skrecu temu sa derbija na to :@

Reply
Stevan апр 11, 2012 at 23:53

ljudi ovi nastavljaju sa prozivkama : НАКОН ХАПШЕЊА НАВИЈАЧА ЗБОГ ПАЉЕЊА америче амбасаде,ЦИГАНИ УРАДЕ КОРЕОГРАФИЈУ КОЈЕ БИ СЕ СВАКИ СРБИН СТИДЕО!!!
ЧИМЕ СЕ БУДАЛА ПОНОСИ,ПАМЕТАН СЕ СТИДИ! Imamo li neki odgovor j**** li im :@@

Reply
nemanja апр 12, 2012 at 00:30

jel ti toliko stalo da se prepucavas sa njima??? Ali ako si vec spao na te grane , reci im samo Srbija, Beograd, Crvena Zvezda … to je koreo!

Reply
Stevan апр 12, 2012 at 01:09

ok tebra fala 🙂

Reply
Vladimir апр 12, 2012 at 00:33

Brate sta se ljutis? Koreografija je, srbija-beograd-crvena zvezda, pa valjda vi to trebalo da bude jasno.(boje trobojke-boje beogradakog grba i boje crvene zvezde) Da su hteli americku zastavu ubacili bi oni zvezdice 🙂 uzivaj u pobedi, a njih ko briga!

Reply
Kole апр 11, 2012 at 22:53

Kakvi pokreti slavlja posle prvog gola-genijalno. Originalno skroz. Ovaj novi tim je pokazao nesto sto nismo u poslednjih nekoliko godina. Tim je stvore. Jos u prvenstvu da ih pobedimo i neka uzmu titulu,ali bicu zadovoljan. Za ovaj mlad tim mnogo ce znaciti i jedan trofej.

Reply
Mimi апр 11, 2012 at 22:48

na na na na na na na na ROBERT PROSINECKI,ROBERT PROSINECKI,ROBERT PROSINECKI…tako je breeee…odusevljen sam igrom..Robi ne menjaj formaciju…to je to..bravo momci..♥ ZVEZDA ♥

Reply
dusan апр 11, 2012 at 22:46

roberte, hvala!

Reply
Vladimir апр 11, 2012 at 22:46

JEDAN JE RP! A ova ekipa ima veliku buducnost! Bicemo ponovo prvaci sveta!

Reply
Secam se pobeda апр 11, 2012 at 22:46

Verovao sam u tebe i pokazalo se da znas sta radis. Kako se raduje nas Robi posle gola, to je pravi Zvezdas.
I posle Tosketa je Dimitrijevic bio najbolji, igra covek.

Reply
Ariljac апр 11, 2012 at 23:50

Odradio je posao vrhunski nema sta…

Reply
Saša апр 11, 2012 at 22:31

Роби објаснио си и њима а и овим нашим “стручњацима“. Нека сад прдоклаче и Пантић и Анђус и онај његов ненормални другар Јовановић и СОС и Ружнал…… Хејтери псссст. Поклоните се великом Роберту Просинечком!

Reply
Ariljac апр 11, 2012 at 23:49

Eeeeee BRAVO brate sve si lepo rekao!Koliko da se zna! 😀

Reply
Filip апр 11, 2012 at 22:28

robi samo si treba reci INDIJA,PAKISTAN

Reply

Leave a Comment