Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаРукомет

Цветковић води Железничар

Јовица Цветковић
Јовица Цветковић
Јовица Цветковић

Легендарни тренер и играч рукометног клуба Црвена звезда, Јовица Цветковић, преузео је тренерску палицу Железничара 1949.

Искусни тренер је поставио Марка Исаковића за првог помоћника, са којим ће покушати да спасе овај клуб испадања из елитног ранга.

Повезане вести

5 comments

Djolle апр 10, 2012 at 15:52

I dok čitam ove vesti kroz glavu mi prolazi da Zvezda nema trenera a jedan Cvetković se nudio i zavrsio u Železničaru…Ozbiljan trener ne čeka neozbiljne uprave. Ajde upravo, dokažite svoju ozbiljnost i sposobnost i dovedite krštenog trenera, evo npr, Vuka Roganovića ako je moguće, tj ako je slobodan.

Reply
Žile апр 10, 2012 at 14:28

Ma šta će nama trener,nisam informisan da li je to Butulija kupio RK Crvena Zvezda pa radi šta hoće?Daj bre čoveče radi nešto drugo u životu,dosta si nas uništavao.Gospodinu Cvetkoviću sve najbolje,da izbori opstanak sa Železničarom i da preuzme nas sledeće sezone.Cvele čekamo te!

Reply
Anka апр 10, 2012 at 11:58

Dva velemajstora koja ova zemlja ima a stavljena su na marginu zbog drugih koji su plitke pameti i misle da sve znaju. Pokazace i dokazace da vrede, Zeleznicar (bar iz prica starijih) je nekad bio veliko rukometno ime, jos jedan dokaz kako se vodi rukometni savez – klubaski sistem Marijanovica i Djurkovica dok nekadasnja rukometni centri trunu. Uzas.
Puno srece nasem Cveletu i gospodinu Isakovicu u ostvarenju svojih ciljeva!

Reply
Zemunac апр 10, 2012 at 11:29

U klub je hteo da se vrati Blazo Cabarkapa sa kojim je Zvezda dok je bio predsednik kluba osvojila tri titule uzastopno,od toga dve duple krune. On je imao jaku volju da kao i u proslom mandatu ulozi svoja licna novcana sredstva,napravi mocan tim i dominira.U klub bi se tada vratili i legenda Zvezde i jedan od najboljih igraca koje je ova zemlja imala Jovica Cvetkovic i jos neki veoma ozbiljni poslovni ljudi i bivsi igraci.Sada je to sve na zalost palo u vodu izborom Butulije ( samo mi nije jasno koja ga je to skupstina izglasala ) za predsednika sto nce doneti nista dobro klubu.On je vec pokazao sta zna i ume kao trener.Trazio je pojacanja po njegovom “ukusu“,dobio ih i na kraju ih skoro sve oterao kao jedine odgovorne izbegavajuci tako sopstvenu odgovornost koja je ogromna.Kao da neko ne zeli i radi na tome da Zvezda ostane u mulju u kome se sada nalazi.

Reply
delija86 апр 10, 2012 at 10:55

Cvele lepo je to od tebe,al vidi gde je tvoj gigant trenutno

Reply

Leave a Comment