Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели отпутовали у Дубаи на старт сезоне (недеља, 17)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет отпутовали су у петак у Дубаи, где их у недељу очекује званичан старт нове сезоне.

Утакмица коју црвено бели играју против новог клуба у АБА лиги на програму је у недељу од 17 сати у дворани „Кока Кола Арена“ у Дубаију.

Црвено бели су тренирали током претходне недеље и вредно су радили пред премијеру о којој тренер Јанис Сферопулос каже:

Нова сезона је пред нама, прва утакмица је против екипе БЦ Дубаи у Дубаију. Нова екипа, која има велике амбиције. Први пут ће учествовати у АБА Лиги и генерално у европској кошарци. За нас је веома важно да добро стартујемо сезону, која ће бити дуга. Желим да поручим да ћемо се борити на свакој утакмици за победу, од прве предстојеће против екипе Дубаија. Тренирали смо и припремали се да будемо спремни за предстојеће утакмице. Желим екипи много здравља, што мање повреда имамо биће боље за нас. У свим такмичењима у којима учествујемо идемо утакмицу по утакмицу и боримо се за наше циљеве рекао је тренер црвено-белих.

Капитен Бранко Лазић: – Очекује нас старт сезоне и то против екипе која је формирана током лета врло добрим играчима. Радили смо врло вредно по повратку из Русије и са оптимизмом дочекујемо први меч. Општа места за нас су увек иста као и претходних сезона: чврсто у одбрани, придржавање плана и договора из свлачионице, уз максималан респект за противника, а Дубаи је тим иако дебитант у лиги,  који свакако заслужује поштовање. Наша велика жеља је да стартујемо у новој сезони добро – рекао је Лазић.

Црвено бели ће у суботу тренирати у дворани у којој се игра утакмица, а повратак за Београд планиран је за понедељак.

Изјаву тренера КК Црвена звезда Меридианбет можете погледати и испод у видео формату

The post Црвено-бели отпутовали у Дубаи на старт сезоне (недеља, 17) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment