Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Филиповић: Ветар у леђа са трибина за позитиван резултат против Бенфике

Фудбалери Црвене звезде ће дочекати Бенфику у оквиру првог кола Лиге шампиона, а легендарни играч, потом и тренер – Зоран Филиповић наступао је током каријере за оба поменута клуба. Он је изнео очекивања пред велику утакмицу која се у четвртак игра на Маракани, а истакао је управо да би пун стадион могао бити највећи подстрек црвено-белима да дођу до тријумфа.

-Ради се о две екипе које играју врло слично, те ће бити врло интересантно како ће се ствари одвијати. У Београд стиже једна велика екипа, а нема сумње да ће Бенфику дочекати пун стадион. Знамо шта та атмосфера доноси фудбалерима, није ни чудо што су „Делије“ у свету познате као Звездин 12. играч. Видећемо тактичко надмудривање, али и леп и квалитетан фудбал са обе стране – рекао је Филиповић.

Звезда је одрадила сјајан прелазни рок.

-Крајем прелазног рока су у Звезду дошли квалитетни играчи. Могло се видети о каквим се фудбалерима ради већ на првој утакмици против Напретка. Сигурно да још нису достигли физичку форму, али ће бити од великог значаја екипи, а поготово ту мислим на брзину и завршницу.

Нема сумње да пуна Маракана доноси позитиван резултат.

Звезда ове сезоне има тим који је много јачи него годинама уназад. Тешко је сада предвидети како ће се све одвијати у Лиги шампиона, али ако се коцкице поклопе може далеко да догура. Уводни сусрет са Бенфиком је од изузетне важности за црвено-беле, у сваком такмичењу је прва утакмица најбитнија, а пуна Маракана и невероватна атмосфера могле би бити једне од превага у четвртак – закључио је Филиповић.

The post Филиповић: Ветар у леђа са трибина за позитиван резултат против Бенфике appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment