Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Илић: Верујем у пуну Маракану и успех против Бенфике

Звездино дете се вратило у своју кућу, а нема сумње да ће синоћњу утакмицу против Напретка памтити до краја живота, с обзиром на то да је меч завршио са капитенском траком око руке. Реч је наравно о Луки Илићу који очекује пуну Маракану у четвртак од 18:45.

‍- Сви знају колико волим Звезду, тако да је сам повратак кући за мене било нешто посебно. Завршио сам утакмицу са траком око руке, није први пут, али је привилегија, јер се то десило на Маракани, пред нашим навијачима. Одиграли смо сјајно, мислим да смо могли и убедљивије да славимо, али је направљена одлична увертира пред четвртак и меч са Бенфиком. Нема сумње да ће Маракана бити испуњена до последњег места и да се већ сада осећа еуфорија у ваздуху – почео је Илић.

Верује управо да би пуне трибине нашег стадиона могле да одиграју кључну улогу у мечу са Бенфиком.

– Навијачи су наше гориво. Баш они могу да буду превага у нашу корист како би у четвртак остварили позитиван резултат. Хук са трибина, чувени тунел… Знамо да ником није и неће бити лако на Маракани. Нестрпљив сам, једва чекам утакмицу, и надам се да ће бити пуне трибине. Надам се утакмици о којој ће се дуго причати, и позивам још једном све звездаше да уколико нису, већ сада обезбеде своје место на стадиону – закључак је Нишлије.

The post Илић: Верујем у пуну Маракану и успех против Бенфике appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment