Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Дркушић: Сан о Маракани испуњен, против Бенфике спектакл

Велико појачање за Црвену звезду стигло је у лику и делу Вање Дркушића, који је за наш тим дебитовао против Радничког 1923, али је данас у сусрету са Напретком имао ту част да по први пут заигра на Маракани.

– Остварили смо веома важну победу која нам даје ветар у леђа за четвртак. Напредак је квалитетна екипа, али ми смо показали добру игру и током 90 минута константно нападали. Могло је да буде и убедљивије, али се ривал заиста добро бранио. Све у свему, срећни смо због победе, и узбуђени пред оно што нас очекује у Лиги шампиона. Мени је играње на Маракани био дечачки сан, и пресрећан сам и поносан што сам то остварио. Тешко је речима све то описати, али се осећам перфектно. Сада крећу припреме за утакмицу са Бенфиком, за коју се надам да ће Маракана бити испуњена и да ћемо навијачима пружити прави спектакл – почео је Дркушић.

Адаптирао се у потпуности репрезентативац Словеније на Звезду, веома брзо.

– Човек се брзо навикне на добро. Заиста је тако, одлично су ме дочекали саиграчи, помаже ми доста и Тими кога знам из репрезентације, али већ сада сам са свима створио добар однос. Свиђа ми се што смо изузетно дисциплинован тим, што се тачно зна ко шта ради и што смо сви уједињени око успеха клуба. Стручни штаб је такође сјајан, упијам савете и трудим се да што брже адаптирам све оно што се тражи од мене. Понављам, једва чекам утакмицу са Бенфиком, знам какву ће атмосферу да направе наши навијачи. Играти Лигу шампиона у Звездином дресу на Маракани је есенција фудбала за мене – закључио је Дркушић.

The post Дркушић: Сан о Маракани испуњен, против Бенфике спектакл appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment