Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Радоњић: Ужелео сам се Маракане, очекујем много звездаша у суботу

Крилни нападач нашег клуба – Немања Радоњић је по други пут у каријери задужио црвено-бели дрес, али и искористио прилику да позове све навијаче на прославу рођендана Маракане, која је заказана за суботу 14. септембар од 20 часова.

– Радујем се утакмици против Напретка, драго ми је што се игра на Маракани и што ћу моћи поново да уживам у сјајној атмосфери, коју само наши навијачи могу да направе. На наредном мечу ћемо прославити и 61. рођендан наше Маракане, куће свих звездаша. Не могу да дочекам да истрчим поново на терен и да наставим тамо где сам стао пре шест година – истакао је Немања Радоњић.

Пред црвено-белима је напоран ритам утакмица, а брзоноги фудбалер нашег тима верује у сјајну подршку навијача.

– Очекује нас густ распоред и изузетно тешке утакмице. Прво је пред нама меч против Напретка, затим Лига шампиона и вечити дерби. Биће нам потребна подршка наших звездаша. Ужелео сам се играња пред Звездином публиком, верујем да ће доћи да нас поздраве и да ћемо и у наредном периоду заједно остваривати сјајне резултате. Добио сам много порука током лета, а нарочито када сам се вратио у Звезду. Имам посебан однос са навијачима, на који сам поносан. Позивам их и овом приликом да дођу на стадион, радујем се да их видим у великом броју на Маракани – закључио је Немања Радоњић.

The post Радоњић: Ужелео сам се Маракане, очекујем много звездаша у суботу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment