Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Крунић: Звезда је увек била сан, можемо много уз навијаче

Нови фудбалер Црвене звезде – Раде Крунић се налази у Холандији услед репрезентативних обавеза, али не крије одушевљење и нестрпљење да обуче црвено-бели дрес и оствари дечачки сан.

– Осећам се чаробно, јер сам остварио дечачки сан. Много сам срећан и поносан на себе због тога. Заиста не могу да дочекам да заиграм за Звезду и да истрчим пред пуну Маракану. Ево и сад се најежим када помислим на навијаче. Сањао сам о томе као дечак, после и као човек и професионалац, а сада се то коначно дешава. Хвала Богу на томе – почео је Крунић.

Говорио је везиста и о очекивањима у црвено-белом дресу.

– Мислим да је дупла круна реална, с обзиром да већ дуго доминирамо српским фудбалом. Наравно да сам пратио Звезду, како у Европи, тако и у првенству. Трофеји су обавеза у Звезди, и подразумевају се. Свестан сам тога. Што се Лиге шампиона тиче, играмо против елите европског фудбала, али уз помоћ публике, мислим да можемо много. Видело се како су момци одиграли против Бодеа на Маракани. Надам се да ћемо проћи у „нокаут“ фазу.

Имао је и поруку за навијаче.

– Даћу свој максимум да се представим у најбољем светлу у Црвеној звезди. Надам се да ће нас навијачи бодрити на свакој утакмици, заправо сам сигуран да хоће – подвукао је Крунић.

The post Крунић: Звезда је увек била сан, можемо много уз навијаче appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment