Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Пораз Звезде у Суперкупу Србије

Рукометашице Црвене звезде доживеле су пораз од Железничара резултатом 24:31 (11:18) у Суперкупу Србије који је одржан у СЦ „Слана бара“ у Новом Саду.

Звездине даме нису успеле да након дупле круне освоје и трећи домаћи трофеј. Поново је ривал био Железничар, као и у финалу плеј-офа Суперлиге и у финалу Купа Србије, али овога пута славио је тим из Инђије.

Од почетка меча Железничар је била боља екипа која је током читавог меча контролисала игру и резултат. Црвена звезда није била на свом нивоу и први трофеј у сезони је измакао.

Црвено-беле је предводила Теодора Величковић са 10 голова, док је Сара Гаровић уписала 5 погодака.

Рукометашице Црвене звезде у понедељак 9. септембра од 18 часова дочекују Бекамент ББ у дворани СЦ Вождовац у оквиру 1. кола Супер рукометне лиге Србије.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ЖЕЛЕЗНИЧАР 24:31 (11:18)

Нови Сад – Дворана: Слана бара. Гледалаца: 500. Судије: Јовандић и Секулић. Седмерци: Црвена звезда 3(2), Железничар 9(7). Искључења: Црвена звезда 8, Железничар 8 минута.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Стаменић 2, Мајкић 2, Богуновић, Бајић, Глушица, Милетић, Петковић, Агбаба 2, Аћимовић, Симић 2, Качаревић, Величковић 10, Манчић 1, Гаровић 5.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Чаврић, Вујновић 6, Новаковић, Обреновић 8, Ловрић, Табак 8, Ћурчин, Тодоровска, Ковачић, Коцић 4, Оташевић 1, Чинку, Ћетковић, Јовановић, Бакша 3, Васиљковић.

The post Пораз Звезде у Суперкупу Србије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment