Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Радоњић: Гладан сам трофеја и успеха са Звездом

Добро познато лице је на Маракани, а реч је о нашем Немањи Радоњићу који ће поново са поносом носити црвено-бели дрес.

Радоњићу су добродошлицу у Звезду први пожелели председник Светозар Мијаиловић и спортски директор Митар Мркела који је потом и говорио о њему.

– Верујем да су сви звездаши задовољни због повратка Немање Радоњића, као што смо и ми. Дуго смо у клубу разговарали са Немањом, хтели смо да се врати назад. Имао је одличну сезону у Црвеној звезди када је постао љубимац навијача. Један је од најзаслужнијих за први пласман Црвене звезде у Лигу шампиона и верујем да ће бити добар као што је био у прошлом мандату. Треба нам Немањина брзина, дриблинг, голови и верујем да нас то све очекује. Отишао је из Звезде у Олимпик Марсеј у рекордном трансферу за то време. Играо је потом у квалитетним лигама, у првенствима Француске, Италије, Шпаније, уз доста мечева и за репрезентацију. Адаптиран је на висок ниво и сигурно је да ће одмах моћи да допринесе Црвеној звезди у остваривању циљева.

Радоњић је пресрећан због повратка кући, ту не постоји дилема.

– Искрено, пресрећан сам због повратка, јер ми је била велика жеља да играм Лигу шампиона са Звездом. После РБ Салцбурга кад смо се пласирали у Лигу шампиона сам отишао у Марсеј, али сада сам узбуђен због повратка. Играо сам шест година у иностранству, доста сам сазрео као фудбалер и спремнији сам него икад да помогнем Звезди, како у Европи, тако и у првенству. Гладан сам трофеја и успеха са Звездом и надам се да ћемо наставити освајање дуплих круна, и да ћемо проћи у „нокаут“ фазу Лиге шампиона. Имамо добру екипу за то и једва чекам да поново истрчим на Маракану – рекао је Радоњић који ће носити број 49 у Звезди.

The post Радоњић: Гладан сам трофеја и успеха са Звездом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment