Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јелић: Омладинци показали карактер, кадети могли до победе

Дикретор фудбалске академије Црвене звезде – Никола Јелић се осврнуо на одигране вечите дербије млађих категорија нашег тима. Црвено-бели јуниори су однели победу са 3:0, док су кадети претпели пораз од 1:2 са два играче мање у пољу.

– Презадовољан сам партијом омладинаца, једино замерам што нисмо у првих 20 минута решили утакмицу код прилика за Уроша Ђорђевића, Страхиње Стојковића и Василија Костова. Касније је Костов постигао феноменалан гол, буквално за ТВ шпице. Невероватна акција од самог почетка до краја. Опет смо имали прилике у првом полувремену, где смо могли да одлучимо меч. Ушли смо у други део дуела на прави начин, те смо постигли два гола, а истичем да је могло бити и више погодака. Момци су имали сјајан приступ и пружили су одличну партију, али утакмице морамо раније да решавамо како не би дошли у ситуацију да контролишемо ток меча, а на крају изгубимо бодове – истакао је директор Омладинске школе.

Изнео је реномирани стручњак и утиске након одиграног кадетског вечитог дербија.

– Кадетска селекција је одиграла врло добро. Једноставно до тренутка док нисмо остали са играчем мање смо контролисали игру. Водили смо са 1:0 и пропустили неколико прилика да дуплирамо предност. Стално причамо младим фудбалерима и инсистирамо на фокусу током комплетних 90 минута. Међутим, попустила је концентрација. Десио се црвени картон, али смо и са десеторицом играча конкретни и стварали шансе, које смо нажалост пропустили. Имали смо две јако добре прилике. Била је то школа за нас – закључио је Јелић.

The post Јелић: Омладинци показали карактер, кадети могли до победе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment