Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездини бисери – Доминација омладинаца у дербију

У недељу, су кадети и омладинци одиграли своје вечите дербије у четвртом колу својих националних првенстава. Кадети су поражени резултатом – 1:2, услед два добијена црвена картона, док су омладинци у потпуности надиграли вечитог ривала, и нанели му болан пораз, резултатом – 3:0. Графичар је на свом терену наставио свој победнички низ савладавши екипу Смедерева рутинском игром, а резултат је био – 2:0.

‍Омладински састав, који са клупе Ненад Милијаш, је након уводне две убедљиве победе, био поражен у трећем колу од Чукаричког. То није омело наше момке, те су спремно дочекали „вечити“ дерби у четвртом колу лиге Србије, који их је вратио на победнички колосек. Показали су чврст карактер и од првог минута су на терену „гризли“ за победу од 3:0. Резултат је могао бити и много убедљивији, у односу на то колико су прилика створили наши омладинци. Први гол за Звезду је постигао Василије Костов у 29. минуту, док су му се на листи стрелаца придружили још Алекса Василић и Никола Тасић.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 4. КОЛО:

1. Чукарички 12 бодова, гол разлика 13:3

2. Црвена звезда 9 бодова, гол разлика 14:2

3. ИМТ 9 бодова, гол разлика 8:3

СТРЕЛЦИ: Никола Тасић (3), Василије Костов, Огњен Теофиловић (2), Дарије Маркочевић, Ђорђе Ранковић, Горазд Ристовски, Урош Тегелтија, Даворин Тошић, Алекса Василић, Стефан Гудељ (1).

Кадети су свој вечити дерби кренули „фуриозно“, баш као и омладинци, али их је добитак чак два црвена картона на овом мечу, „саплео“ на путу до победе. Гости су однели победу резултатом 1:2, а стрелац за наш клуб је био феноменални Лука Зарић, који је дао гол већ у другом минуту утакмице.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 4. КОЛО:

5. Бродарац 7 бодова, гол разлика 10:6

6. Црвена звезда 7 бодова, гол разлика 7:3

7. Вождовац 7 бодова, гол разлика 8:9

СТРЕЛЦИ: Павле Крстић (3), Лука Зарић (2), Алекса Дамјановић, Јован Мрваљевић (1).

Развојни тим фудбалског клуба Црвене звезде, екипа Графичара, наставила је да доминира на утакмицама Прве лиге Србије. Победили су екипу Смедерева веома доминантно, резултатом – 2:0, и тиме уписали своју пету победу на исто толико одиграних утакмица. Тим Марка Неђића игра „без пардона“ и сваку грешку својих противника кажњава постигнутим голом. Голове за победу против Смедерева су постигли Андрија Максимовић у 33. и Страхиња Стојановић у 80. минуту утакмице.

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ, 5. КОЛО:

1. РФК Графичар 15 бодова, гол разлика 14:4

2. Мачва 12 бодова, гол разлика 12:4

3. Младост ГАТ 11 бодова, гол разлика 7:2

СТРЕЛЦИ: Бабакар Мбоуп, Андрија Максимовић, Вељко Младеновић (3), Огњен Ајдар (2), Лука Николић, Страхиња Стојановић, Милан Србијанац (1).

The post Звездини бисери – Доминација омладинаца у дербију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment