Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бинић: Звезда за част српског фудбала

Један од твораца највећег успеха Црвене звезде у историји, када се наш клуб попео на врх Европе и света – Драгиша Бинић је истакао да је веома поносан на то што су црвено-бели постигли, а још једном је похвалио навијаче клуба који су били прави ветар у леђа изабраницима Владана Милојевића.

– Победа против Боде Глимта је веома важна за српски фудбал, просто је морао неки тим да осветла образ, у овом случају је то Црвена звезда. Заслужен тријумф, заиста смо били бољи и доминирали током целе утакмице – рекао је Бинић.

Прижељкује Бинић великане на Маракани.

 Свиђа ми се нови формат. Он доноси више утакмица, играћемо четири меча на Маркани. Надам се великим ривалима, волео бих да овде долазе највећи клубови. Било би то добро и за наш фубал, а наравно и за публику, финансије… Све је могуће у овом формату, шансе увек постоје, те се надам да ће Звезда своју искористити и наставити са одличним партијама.

Похвално је причао о атмосфери на стадиону, сматра да су навијачи маестрално одрадили свој део посла.

 Они су стварно показали да се без њих не може. Био сам присутан када су играчи Бодеа изашли на загревање, а тада није било много људи на стадиону. Након изласка из тунела пред сам старт утакмице видело се изненађење на њиховим лицима, просто нису могли да верују шта их је снашло. Евидентно је то било и током меча, збуњено су деловали, као да их је појела ова атмосфера. Наравно, како су фудбалери добро и доминантно играли, тако се хук са трибин појачавао, све је то повезано – изјавио је Бинић.

The post Бинић: Звезда за част српског фудбала appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment