Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пораз омладинаца

Фудбалери Црвене звезде поражени су на свом терену од Чукаричког резултатом 1:2, у оквиру трећег кола Омладинске лиге Србије. Једини погодак за наш тим постигао је Горазд Ристовски, сјајним шутем из слободног ударца у 71. минуту утакмице.

Црвена звезда – Чукарички 1:2 (0:1)

Стадион: „Терен Омладинске школе Црвене звезде“.

Судија: Никола Бикић.

Стрелци: Ристовски у 71. минуту за Црвену звезду, а Ђорђевић у 6. и Војновић у 83. минуту за Чукарички.

Жути картони: Ристовски (Црвена звезда).

Црвена звезда: Драшкић, Ристовски, Тасић (од 46. Ранковић), У. Ђорђевић, Тошић (од 46. Василић), Рамадани (од 68. А. Младеновић), Маркочевић (од 46. Теофиловић), Гудељ,
Тегелтија (од 60. Бубања), Костов, Фол.

Резерве: Максимовић, А. Младеновић, Ранковић, Теофиловић, Василић, В. Стојановић, Бубања.

Чукарички: Чарапић, Војновић, Бачанин, Л. Стојановић, Адамовић, Митровић, Л. Ђорђевић (од 96. Бобовац), Суботић (од 89. Вујашевић), Миладиновић (од 73. С. Младеновић), Матијашевић (од 73. Прокопијевић), Џигба (од 85. Милосављевић).

Резерве: Кандић, Бобовац, С. Младеновић, Прокопијевић, Ивановић, Милосављевић, Вујашевић.‍

Утакмица је почела иницијативом црвено-белих, али су гости први стигли први до предности у шестом минуту преко Луке Ђорђевић.

Омладинци Црвене звезде су имали сјајну прилику у осмом минуту. После оштрог центаршута Костова, шутирао је Маркочевић, али је Чарапић атрактивно спречио наше играче да стигну до изједначења.

Велику прилику је имао Василије Костов у 14. минуту утакмице. Покушао је ударцем унутар казненог простора десно искоса, али је лопта отишла мало поред леве стативе гола Чукаричког. Поново је ударцем са дистанце запретила Звезда у 18. минуту када је покушао Урош Ђорђевић, ипак поново је на висини задатка био Чарапић.

На почетку другог полувремена у игру су ушли Ранковић, Василић и Теофиловић, не би ли променили динамику утакмице и унели мало свежине и брзине у игру Звезде.

Већ у 47. минуту утакмице прилику је из слободног ударца са 20 метара имао Василије Костов. Сјајно је извео прекид, али је лопта завршила тик изнад пречке.  Изашли су високо играчи у црвено-белом на почетку другог дела утакмице. Ранковић је упутио ударац у 55. минуту утакмице са дистанце, али је голман Чукаричког још једном одбранио покушај наших омладинаца.

Након уласка у игру Игора Бубање у 60. минуту, Црвена звезда је прешла у нову формацију, са три играча у задњој линији. Велика иницијатива се исплатила у 71. минуту. Изједначујући гол је постигао Горазд Ристовски, правом мајсторијом из слободног ударца. Пребацио је живи зид млади леви бек, а Чарапић је овог пута био немоћан.

Ипак гости са Бановог брда су после контранапада стигли до другог гола, који је постигао Војновић. Само минут касније Горазд Ристовски је након корнера имао велику прилику да постигне свој други погодак, али је његов покушај из волеја завршио изнад пречке.

The post Пораз омладинаца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment