Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Звездаши велико хвала (8759) – Идемо даље!

КК Црвена звезда Меридианбет обавештава јавност и све Звездаше да је закључно са 26.08.2024.године продато 8759 сезонских карата!

Овим путем клуб жели да се захвали свима који су куповином сезонске карте указали поверење нашем клубу и који ће бити велика подршка нашем тиму у наредној сезони, али и да позове све који су заинтересовани да купе сезонске карте нашег клуба јер продаја траје и даље, и током септембра месеца!

Обавештавамо све заинтересоване да пожуре са куповином своје сезонске карте јер је контигент сезонских карата који је у продаји ограничен!

Подсећамо да је 15.08.2024.године почела потпуно слободна продаја сезонских карата на Малом Калемегдану, као и онлајн на сајту http://www.tickets.rs

Сви они који су резервисали сезонске карте у првој фази, имали су важећу резервацију која је исттекла 23. августа, а после наведеног датума и та места уколико резервација није искоришћена нашла су се у понуди.

Комплетну понуду слободних места на тлоцрту Београдске Арене можете пронаћи на следећем линку нашег тикетинг партнера – тицкетс.рс

https://tickets.rs/event/kk_crvena_zvezda_meridianbet_sezonska_ulaznica_2425_13966

Додатне погодности:

– Клуб се потрудио да и ове сезоне омогући куповину сезонских карата на рате картицама Интеса и Комерцијалне банке, а корисници ових картица могу да искористе опцију коју имају и купе сезонске на 3 или 6 рата. (ова опција доступна је само на Малом Калемегдану)

– За потенцијалне утакмице где је ограничена продаја преосталог капацитета улазница – биће обезбеђено право прече куповине дневне карте уз сезонску карту;

– Власници сезонске карте куповином нове, аутоматски обнављају и чланарину за сезону 2024-25, а цена чланарине је урачуната у цену сезонске улазнице;

КК Црвена звезда Меридианбет планира да све утакмице у такмичарској 2024/25 игра у Београдској Арени!

Због тога, поједини сектори Нивоа 400 независно од процеса куповине кроз резервације, биће за све доступни за куповину од 01.08.2024. године на Калемегдану и онлајн.

Све додатне информације можете пронаћи на тикетинг страници нашег сајта:

Ticketing

Буди уз црвено-беле у јубиларној 80. сезони, обезбеди своје место у Арени!

The post Звездаши велико хвала (8759) – Идемо даље! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment