Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мићић: Пуна Маракана ће бити кључан фактор

Уочи утакмице Црвена звезда – Боде Глимт, која је на програму у среду 28. августа од 21 сат на Маракани, некадашњи центарфор Драган Мићић је најавио да би црвено-бели могли до резултатског преокрета на Маракани као што је то било 1997. године када је наш клуб елиминисао Хелсинки.

Била је то права неизвесна утакмица на Маракани, након пораза у Финској. На гостујућем терену су били специфични услови и изгубили смо меч, али у Београду пред нашом публиком је било потпуно другачије. Нашли смо се у бољем положају пред пуном Мараканом, која је давала ветар у леђа. Били смо готово сигурни да ћемо успети да надокнадимо резултат и окренемо утакмицу у нашу корист. Навијачи су направили одличну атмосферу на мечу против Хелсинкија. Било нам је много лакше да пред звездашима и испуњеном Мараканом прођемо даље – истакао је Драган Мићић.

Верује бивши ас Црвене звезде да ће актуелни првотимци истог датума као и пре 27 година направити велики подвиг против Боде Глимта, као и његова генерација која је савладала Хелсинки.

Маракана ће бити кључни фактор. Пред пуним стадионом ће екипи Боде Глимта бити изузетно незгодно да игра у свом стилу. Неће имати посед, једноставно своју игру из Норвешке фудбалери Боде Глимта неће моћи да спроведу на Маракани. Навијачи ће сигурно направити сјајан амбијент, а сматрам да ће ривал бити у подређеном положају и да ће се бранити. Сигуран сам да ће Црвена звезда проћи у групну фазу Лиге шампиона. Боде није противник од кога треба да стрепимо, али сигурно ћемо бити обазриви. Не знам колико су имали прилике да играју такве утакмице пред пуним стадионом, али сигуран сам да када буду истрчали пред пуну Маракану да им неће бити лако – закључио је Мићић.

The post Мићић: Пуна Маракана ће бити кључан фактор appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment