Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездин последњи тренинг пред Боде Глимт

Фудбалери Црвене звезде су одрадили последњи тренинг пред први меч плеј-офа за пласман у Лигу шампиона у ком ћемо одмерити снаге са Боде Глимтом на стадиону „Аспмира“, сутра од 21 час.

Црвено-бели су у поподневним часовима допутовали у Норвешку, а затим се и упутили ка хотелу где их је очекивао кратак предах пред последњи тренинг. Од 19 часова и 30 минута на конференцији за медије су испред нашег тима говорили шеф стручног штаба – Владан Милојевић и првотимац Тими Макс Елшник који су истакли да су спремни за сутрашњи сусрет, као и да очекују тежак меч.

Црвено-бели су на терен са вештачком подлогом истрчали око 20 часова. Киша и изузетно хладно време нису спречили наше првотимце да одраде и последње припреме пред дуел који ће у оквиру плеј-офа одиграти против Боде Глимта на гостујућем терену.

Након устаљеног загревања, изабраници Владана Милојевића су прешли на рад са лоптом, са циљем да се што лакше и брже прилагоде вештачкој подлози на стадиону „Аспмира“. Тренинг црвено-белих је првих 15 минута био отворен за јавност, а након тога су медији напустили стадион Боде Глимта, док су наши првотимци наставили да раде на тактичким финесама.

Сјајно расположење наших фудбалера је било нарочито уочљиво током игре у кругу, а црвено-бели су у одличној атмосфери и са осмесима на лицима напустили терен након сат времена рада.

The post Звездин последњи тренинг пред Боде Глимт appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment