Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Мирних глава у меч за победу

После друге победе наших сјајних одбојкаша одржана је у Спортском центру Шумице конференција за штампу на којој су стандардно сумирали утиске тренери и капитени оба тима.

Док је тренер гостујућег тима Никола Салатић рекао да ништа није немогуће и подсетио на полуфинале Супер лиге где су обе екипе тек из мајсторица дошле до борбе за прво место, најискуснији играч на утакмици и капитен Војводине Андрија Герић констатовао је да његов тим поседује квалитет, али да је правио доста грешака, посебно на пријему, које су их коштале још једног пораза у гостима.

Покушаћемо да то исправимо у наредном мечу и да уз помоћ публике откинемо једну победу, или да освојимо две победе.Онда би пета утакмице решавала све.

Предводник нашег тима Михајло Митић истакао је,  иако су данас играли јако лоше, да је задовољан што су и таквом игром успели да тријумфују.

Грешке морамо упамтити,али само како се не би понављале у наредним мечевима-закључио је Митић.

Жељко Булатовић захвалио се на честиткама које је примио од Војводине и додао да је Воша озбиљан тим који се никако не сме потцењивати и да то стално треба да имају у виду.

Само уколико у сваки меч будемо улазили са жељом да га добијемо то можемо и да остваримо.Уколико размишљамо о поразу и, евентуално, петој утакмици онда ни њу нећемо добити. Али ако нам је победа у глави пред сваку дуел, само је питање тренутка кад ћемо бити први. Да ли у првом наредном окршају, другом или у трећем!

Повезане вести

2 comments

CzvBoys апр 8, 2012 at 23:41

Otisli su tuznih lica… j**o ih je Koprivica.. 🙂

Reply
McJo апр 8, 2012 at 23:08

Jel tako tesko skloniti onaj datum sa slike?

Reply

Leave a Comment