Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Миливојевић: „Пресрећан сам“

Luka protiv Metalca
Luka protiv Metalca
Luka protiv Metalca

Момак који је дошао у зимском прелазном року, био највећа жеља Роберта Просинечког, везиста Лука Миливојевић, напокон је постигао првенац за наш тим и то у 90. минуту! У разговору за „Спортал“ репрезентативац Србије је изјавио да је пресрећан због гола:

„Немам шта да кажем, пресрећам сам. То ми је била највећа жеља, да постигнем гол на рођендан. И ето, жеља ми се испунила. Презадовољан сам победом и пресрећан због првенца.“ – рекао је Миливојевић и додао да у реванш мечу полуфинала Купа против „вечитог ривала“ очекује победу као и да ће екипа у наставку првенства одиграти најбоље што може:

„Од када је почео други део првенства, ми новајлије ниједног тренутка нисмо причали о титулу. Ни када је било десет разлике, ни кад је било минус шест, тако да нећу ни сада о томе. Има још да се игра до краја, ја се никад нисам предавао, нећу ни овога пута. На крају, ништа више не зависи од нас. Ми ћемо дати све да играмо добро, овако да побеђујемо, а они шта ће урадити, то је њихова ствар.  Мислим да имамо квалитетнији тим од њих у другом делу првенства, што смо показали у првој утакмици. Сигурно да у реваншу морамо да потврдимо оно што смо им показали на нашем стадиону.“

Повезане вести

8 comments

ZVEZDAN апр 8, 2012 at 21:37

Ajde majstore da zakitis mustafi jednu golcinu sa autokomande kao nas ROBI sto ga zakiti Pandurovicu sa autokomande ’90ili ’91 u jednom derbiju.Samo pametno vas molim da odigrate u sredu…….

Reply
ZvezdaRs апр 8, 2012 at 21:31

neko je pitao da li ima video , pa evo : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TzMHF_Viiyg ISTOK I ZAPAD SA NAMA U NAPAD !

Reply
MILAN KG апр 8, 2012 at 19:56

ljudi ne kacite vise linkove GROBARSKIH novina zurnala,blica… itd to je zuta stampa te novine su dobre za upotrebu posle obavljanja fizioloske potrebe. Luka je pravi delija u u srcu moj brat je sa njim igrao fudbal o decku ima samo reci hvale kao coveku o fudbalskim kvalitetima znate da vas ne zamaram u sredu da izgazimo franjevce neka crknu od muke tole,djura mutavi i ostali glodari zvezda ooooooooooooooo. http://www.youtube.com/watch?v=cQ0KtrJ2Bjo&feature=related

Reply
Miki Delija апр 8, 2012 at 18:42

Luka majstore,uz tebe smo…A ti se samo bori kao lav!!!!

Reply
DKC апр 8, 2012 at 18:31

Hoce li objaviti od koliko se prodaju karte sutra???

Reply
M.V.P апр 8, 2012 at 16:40

Videlo se koliko nam znaci Luka u KG-u!

Reply
fiste апр 8, 2012 at 16:37

Luka svaka cast!!!

A sad malo of topik- novinarska OBJEKTIVNOST???

http://www.zurnal.rs/2012/04/08/gle%C2%ADda%C2%ADo%C2%ADci-ka%C2%ADzni%C2%ADli-cr%C2%ADve%C2%ADno-be%C2%ADle/index.
I to bas pred derbi, slucajnost? 😀
Kad su oni u pitanju stoji recenica: ‘Sve je konacno, samo je ljudska glupost beskonacna’

Reply
Tomo Karadza апр 8, 2012 at 18:22

Dokle vise kacenje linkova zurnala, sportala?

Reply

Leave a Comment