Moja Crvena Zvezda
ОсталоЏудо

Звездин трио у Хелади

Првотимци Црвене звезде овог викенда учествоваће на Европском купу за јуниоре у Муданији у Грчкој. Милица Николић ( до 48 кг), Младен Марковић ( до 73 кг) и Милан Николић ( до 73 кг) у дресу репрезентације браниће боје Србије на такмичењу под покровитељством Европске јудо уније.

-Сва такмичења су изузетно вредно искуство. Управо зато је веома важно да учествујемо и да као и увек остваримо резултате вредне сваке пажње – истакла је Милица Николић.

У националном кимону Младен Марковић ће се такмичити у конкуренцији до 73 килограма.

-Очекујем одличну конкуренцију. Традиционално у нашој тежинској конкуренцији никада није лако па тако и сада можемо очекивати изууетно попуњен жреб. То као и увек значи да морамо бити одлични да би остварили добар резултат – истакао је Младен Марковић.

Милан Николић истиче да је атмосфера одлична и да су он и његови другови у потпуности спремни за такмичење које их очекује.

-Пре свега сам задовољан јер као репрезентативац Србије учествујем на овом такмичењу. Атмосфера у тиму је одлична и уверен сам да ћу ја као и моји другови на прави начин, достојно, бранити наше боје у националном кимону- истакао је Милан Николић.

Повезане вести

Leave a Comment