Moja Crvena Zvezda
Анализе

Учинак играча против Радничког

Звезда - Раднички
Звезда - Раднички
Звезда - Раднички

Надања свих нас да ћемо данашњи дан дочекати са умањеном разликом на табели распршена су последњим судијским звиждуком на „Чика Дачи“ у среду поподне. Наши играчи су одиграли слабије него што смо сви очекивали, направили свега пар прилика за гол, које су овај пут остале неискориштене. Ипак, након 45 минута утакмице највећих ривала у шампионату, на којој је Војводина водила са 1-0, сви смо поверовали да ће „топљења“ разлике ипак бити. Нису тако мислиле и судије, које су искључиле два фудбалера гостију, досудиле пенал, и омогућиле највећем ривалу да лагано освоји три бода,те на тај начин још више удаљиле Црвену звезду од титуле.

Вратимо се Радничком.. Учинили су све што су могли домаћи не би ли омели наш тим, и успели су у томе. „Украли“ су добар део утакмице, скривали лопту и дошли до ремија који њима вреди као победа, док је наш тим два корака даље од титуле шампиона којој смо се сви ипак потајно надали, па и даље се, нешто мање, али ипак надамо.

Стоји чињеница да су понајбољи на јучерашњој утакмици били, уз неоцењеног Бајковића, штопери Тошић и Максимовић, уз солидне Мијаиловића и Кадуа, међутим остали су пружили исподпросечне партије, што нас је коштало тријумфа, и осме пролећне победе у низу. Свега три солидне прилике (Евандро, Мићко, Тошић) премало су за једну утакмицу, ма против кога да се игра.

Оцене играча према извештачима:

„Новости“

РАДНИЧКИ 1923: Чанчаревић 6 – Павловић 6, Тинтор 7, Косорић 7, Ненадић 6 – Недовић 6,5, Обровац 5,5 (од 63. Леповић 6) – И. Петровић 6, Милошковићн 6, Костић 6 (од 77. Симић ) – Спалевић 5,5 (од 88. Живадиновић -).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић – – Вешовић 6, Максимовић 6,5, Тошић 7, Младеновић 6 – Мијаиловић 6,5, Каду 6 (од 75. Димитријевић -), Евандро 5,5 – Лазовић 6, Борха 5,5 (од 82. Мирић -), Милуновић 6 (од 63. Касалица 6).

 

„Прес“

РАДНИЧКИ: Чанчаревић 7, Павловић 6,5, Тинтор 7, Косорић 7, Ненадић 6,5, Недовић 6, Обровац 5,5 (од 62. Леповић), Петровић 6, Милошковић 6, Костић 6 -, Спалевић 5,5 (од 86. Живадиновић).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић – Вешовић 6, Максимовић 6,5, Тошић 6,5, Младеновић 6 – Мијаиловић 6, Евандро 6, Каду 6,5 (од 73. Димитријевић) – Лазовић 6, Милуновић 6 (од 63. Касалица), Борха 5,5 (од 82. Мирић).

Као и раније, имате прилику да дате Вашу оцену нашим фудбалерима.

[starratingmulti id=3 tpl=12]

 

Повезане вести

50 comments

xixixixi апр 7, 2012 at 11:03

xaxaxaxaxaxaxaxa

Reply
miki апр 6, 2012 at 07:02

Realno nemamo za cim da zalimo, ova titula je bila izgubljena jos u prvom delu sezone. Da li neko normalan moze da zamisli da grobari izgube -10 u ovakvoj ligi uz obilatu pomoc toleta i sudija, a i s’obzirom da predstoje izbori i da je pitanje da li ce ista podrska biti i sledece sezone, oni i tole ovu priliku ne bi ispustili ni za sta na svetu, cak bih se opkladio da bi sem nas sve do kraja utakmice pobedili.
Ono sto je ocigledno je da ovo vec lici na ozbiljniju ekipu. Momci koji su dovedeni su pun pogodak, i uz jos nekoliko pojacanja laganica sledece sezone titula.
Ono na cemu svakako mi kao navijaci i zvezda kao klub moramo da poradimo su van fudbalske stvari. Moramo da sve uradimo kako bi smenili karadzica jer je vise nego ocigledno da dokle god je on na celu fss-a nema nama titule.

Reply
milos апр 5, 2012 at 23:05

Ljudi, ja cu vise da umrem. Vise me ne zanima nista, znam da ove godine necemo biti prvi, ali ako sledece ne budemo, onda neka se sve nosi u tri lepe materine! Necu ni da pomisljam na tako nesto, ne zanimaju me nikakvi izgovori, sudije, los teren, povrede, ima da budemo prvi i kraj, ako ne bude tako hocu da svi, kojima ce to biti cetvrta godina u klubu, pokupe svoje prnje i da ih vise ne vidimo.
I na kraju, uvek sam bio i bicu za privatizaciju, jer jedino to moze da nam osigura dugorocni uspeh, jer na kraju krajve i da budemo prvi, a da puknemo u avgustu, to apsolutno nista ne znaci.
HOCU TITULU, HOCU TITULU, LUKICU HOCU TITULU

MUKA MI JE VISE OD OVAKVOG ZIVOTA DA MI SE OVA GOVNA SMEJU U LICE!

Reply
ssss апр 5, 2012 at 23:01

sve dok mi budemo pravili tim necemo znati sta je evropa
😀

Reply
Ciganin апр 5, 2012 at 22:24

Ovako treba da igramo

BAJKOVIC
novi bek-MAKSIMOVIC-TOSIC-MLADENOVIC
KADU-novi vezni-
LAZOVIC MILUNOVIC
KASALICA-novi napadac(moze ASAMOA jer ne znam kako igra)

Reply
Sale апр 5, 2012 at 21:13

Sansu protiv Metalca dati: Stojkovicu,Paseku,Asamoi!

Reply
ZVEZDAN апр 5, 2012 at 20:42

Za Kasalicu cista desetka bar za ono pesnicanje, trebao je onom sabanu njusku da razbije , jer se onako igra fudbal covek brzi od tebe a ti ga drzi za dres.Jos jednom samo reci hvale za Kasalicu pored svega svida mi se i njegova drskost ne dozvoli sabanima da te vuku za nos jer mi smo GAZDE U SRPSKOM FUDBALU BEZ OBZIRA NA SVE NJIHOVE NAMESTALJKE NICIJA NIJE GORELA DO VEKA ZAPAMTITE TO BRACO.POZDRAV

Reply
Heroes1904 апр 5, 2012 at 20:28

Nema kapitena,nema rezultata !

Reply
CZFK апр 5, 2012 at 20:14

Zvezda treba da ima belu i crvenu garnituru rezervnih dresova, a ne ove plave malerozne odvratne, ili bar da nosi beli i crveni donji deo opreme sa plavim dresom, ne verujem da postoje neka pravila da pred pocetak sezone mora da se odredi kombinacija… ovako ispada da je krivac za los rezultat ‘nike delta sport’ ili ekonom koji daju sebi za pravo da svima nama odredjuju dresove na osnovu nekih estetskih ili markentinskih razloga i pobuda… tako slicno nije dobro sto kao domacini nosimo bele stucne umesto crvenih sa belim sorcem. Boje, brojevi, simboli su osnove funkcionisanja univerzuma, samim tim i celog danasnjeg zivog sveta, pa onaj ko ne prepoznaje znacaj ovih i njihov uticaj na ljudsku podsvest, i ne poznaje sisteme manipulacije njima ne moze da donosi odluke u tako znacajnoj instituciji kao sto je FKCZ. Vidimo odbojkase koji pobedjuju u crvenoj, beloj i bez plave kombinacije,

Reply
milos апр 5, 2012 at 23:06

i JA MISLIM DA SU TI PLAVI BAKSUZNI

Reply
nscz апр 5, 2012 at 23:59

auuuu druze gde ti ode….

Reply
dejan апр 5, 2012 at 19:56

Ala vi kenjati svi kritikujete robija a na pocetku sezone niko nista nije rekao i partizan kada smo dobili sto tada niste kritikovali robija!

Reply
Goran апр 5, 2012 at 20:15

Daj molim te koristi tačku, zarez, veliko slovo sledeći put.

Reply
nemanja90 апр 5, 2012 at 19:31

iskreno se postali mnogo vasarski sajt, kakvi se sve poznavaoci fudbala i ostalih sportova javljalju to nema nigde, otprilike ste rang sportala,Svi ovi sto sad kukaju su do pre neki dan pricali kako smo najjaci kako ovo kako ono, trazili mlade igrace, Borha je bio Bog otac, a onda posle neresene utakmice sa ekipom koja nije izgubila na svom terenu 44 utakmice odjednom svi najgori, ocajni smo, kako pusta decu da igraju itd itd…dajte „ljudi“ saberite se malo dal vi vidite sta pisete, kako vas nije sramota.Posto svi tako dobro znate sve oko fudbala, treniranja, taktika, formacija zamolio bih vas da vi budete treneri, mada lako je pricati iz fotelje, a mrdnuli od kompjutera niste.Pozdrav braco cigani GLAVU GORE IDEMO DALJE NEMA STAJANJA NEMA PREDAJE !!!!

Reply
Ariljac апр 5, 2012 at 21:19

A tebi brate SVAKA CAST na komentaru!

Reply
Ariljac апр 5, 2012 at 19:25

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/vojvodina-srpski-fudbal-dotakao-dno-ugusice-nas-mulj-74248.html
Saopstenje koje oslikava stanje u nasem fudbalu ali ova stoka je na to oguglala…

Reply
Miki Delija апр 5, 2012 at 18:35

E moj Robi,ambijent koji pravimo je odlican cele sezone ali ti nisi primetio da je nama igra ocajna cele sezone….U drugom delu smo samo imali srece da uz losu igru ostvarujemo dobre rezultate ali je bilo samo pitanje vremena kada ce nam se desiti ovaj danasnji rezultat…..Nisam od onih koji pisu u superlativima kada se pobedjuje i da mrace kada se gubi…ali ocigledno je da nasa igra protiv Spartaka,Borca pa i protiv Hajduka i Smedereva uprkos visokim pobedama nije bila na nivou….Sada se opet javljaju neki koji pisu….glodari namestaju,Tole ovo,Tole ono…i to je mozda u pravu…Ali mene zanima MOJ KLUB i njegova igra,ne tamo neki mali klubovi….Sve i da smo sa ovom igrom danas pobedili a i da je mali klub izgubio….problem u nasoj igri bi i dalje postojao…Sta znaci i biti prvi u ovoj nasoj ligi kada onda dodje Evropa i shvatimo da smo mi 3 evropska liga po kvalitetu….Necu pricati kako treba da odes jer iako smatram da mozemo igrati bolji i lepsi fudbal sada nam je kao klubu preko potreban kontinuitet na mestu trenera…Dolazi revans Kupa…ako budes na sareni lavor poveo nase fudbalere da brane rezultat iz prve utakmice-e onda cu biti za to da odes iz Zvezde pa cak i ako prodjemo uz losu igru….Pa mi smo ruku na srce bili mnogo losiji rival i u prvoj utakmici Kupa ali smo bili srecniji….Ne zanima me sto smo ranije bili mi ti koji nemamo srece a sada nam se okrenulo…Hocu da MOJA CRVENA ZVEZDA igra lep,atraktivan,napadacki fudbal,da se igraci bore,da izgaraju…ne zelim da slusam kako u nasem timu igraju vrhunski talenti poput Mikica,Vesovica,Bajkovica,Petkovica,Dimitrijevica kada svi znamo da nije tako….Robi,mnogo te postujem i volim kao bivseg igraca,legendu coveka ali smatram da ako se nesto ne promeni u dogledno vreme tvoj uvekprisutni optimizam NECE IMATI POTPORU!!!! Hitno dovesti Pauljevica za beka(zahvaliti se Vesovicu i Mikicu),jednog ili dva iskusna stopera(zahvaliti se Tosicu)napadaca(zahvaliti se Borhi),golmana(Bajko je super lik ali nije na nivou potrebnom Zvezdi)…resiti se Dimitrijevica,Petkovica….tek onda se nesto moze ocekivati….A svi vidimo i sta menadzeri i novinari koji rade za te menadzere mogu da urade od fudbalera-najbolji primer su nam Lazar Markovic i Darko Lazovic…milioni,kamioni,avioni a onda…NISTA,igre nigde!!!!!!

Reply
Bg.27 апр 5, 2012 at 18:49

za vecinu se slazem,sem za Petkovica pa,cak i Tosica koji se trudi,daje sve od sebe..Iskusni su,a Petkovic bez dovoljno sansi da se pokaze u ovom delu sezone.Mi sa mladima i ovakvom igrom ne mozemo nista da napravimo,to se vidi iz aviona,svako realan ce isto reci!

Reply
Dragan Kg апр 5, 2012 at 19:33

Miki svaka ti cast za tekst! Pisem ja sve to isto od maja prosle godine, ali ne vredi, uvek se nadju pametnjakovici kojima se svidja ovakva igra da pametuju i lupaju minuse. On nije za trenera i tacka! Dosao je pravo iz kafane za trenera, tj. u kafani su Lukic, Adzic i Binic odlucili da on bude trener (to je Binic rekao u svom intervjuu). Radili su Kristicu iza ledja, a to nije lepo. Po meni i on je deo ovog kluba, uvek je izgarao u crveno-belom dresu, ostavljao poslednji atom snage na terenu, bio solidan stoper, i uspeo ovom zagrebackom klubu da da gol. Kao treneru, ako mu igra nije bila bolja od ove nije ni losija. Robi nema ni bolje rezultate od njega a ima bolji tim. Pa cak je i nesrecni Pizon igrao konkretniji fudbal od ovog sto ga igramo od kada nas trenira VELIKI ZUTI (a tako mali trener!) Smem da potpisem da sa Robijem i ovakvom ekipom nikada ne bi odigrali utakmicu kao sto je ona protiv Dinama iz Tbilisija!

Reply
Goran апр 5, 2012 at 20:21

Biće tako, polako samo. Ljudi, ne može se sve preko noći. Ovo je nov tim.

Reply
Tuđman Franja Doživotna апр 5, 2012 at 21:35

U redu,nov tim,poštujem.Neka se dopunski selektira na leto pa da vidimo.Eto ja ću ti pre prvog kola reći hoćemo li biti prvaci.Tri puta sam na ovom sajtu napisao,neće mi biti teško ni četvrti.Kad se pred start sezone licitiralo o pojačanjima,napisah,ako dođu Drago i Ergić prošetaćemo se do titule,ako dođe samo jedan šanse su 50-50,ako li nijedan-zbogom trofeji.Znaš li ko je osvojio titulu za partizan prošle godine?dragan đurić.A jel znaš kako?Tako što je shvatio da mu je u mrtvoj trci udvoje potreban neko ko će da prevagne na njegovu stranu!I onda je doveo Tejga…A mi kao čoveka odluke Bruna Mezengu,pa nam đavo kriv!Evo tvrdim da su sastavi sa početka prvenstva bili malte ne podjednakog kvaliteta,a oni su imali 10 bodova više.Zašto?Zato što mi nismo imali čoveka koji će da reši mrtve utakmice,a oni jesu.I po pravilu je to bio vukić.Njima igrač od 32 nije mator,dok kod nas nema šta da traži.Pa sa kim ćeš da uzmeš prvenstvo,sa jedanaest dečaka?Jesu li komandant odbrane Pujol i poslovođa Ćavi matori?Podržavam ovaj tim,ali bez trojice „namazanih“ u svakoj liniji nećemo uraditi ništa,o Evropi neću ni da pričam.Zato ću po potezima Prosinečkog tokom prelaznog roka znati koliko ozbiljno ulazimo u trku.Gospodo draga iz uprave,sve je na vama,i na treneru (sportskom direktoru) ni njega ne amnestiram.Ako ne bude jesenji prvak zahvaliti mu se,bez obzira kolika je igračka legenda bio.

Reply
predrag апр 5, 2012 at 23:20

Svaka cast na komentaru!Ja sam 100 puta rekao da bar trojica iskusnih moraju da nam igraju,ili bar u nekim utakmica.Ovako tesko da nesto mozemo da uradimo

Reply
MarkoFCRS апр 10, 2012 at 03:30

Ma daaj, šta vi pričate, kakvo iskustvo?? Imena na papiru su najmanje bitna u fudbalu, a ti po tome pogađaš ko će biti prvak… Da je to zaista tako, svi bi se mi bogatili na kladionici, stavljali bi na iskusniju ekipu, sa jačim imenima 😀 A što se tiče iskustva, dajem ti primer Borusije iz Dortmunda. Drugu godinu za redom su ispred BAJERNA, sa klincima… Jedino im je golman baš iskusan… A Bajern ima 20 puta skuplju ekipu, i džabe mu je! Sve je to do trenera… Verovao sam u Robija, i dalje verujem, ali sve mi se čini da neće uspeti kao trener… Od kad je došao, ima dobru ideju, ali i mnogo problema koje ne uspeva da reši… Odbrana nam je stalno konfuzna, imamo problem sa prekidima, sa protivničkim kontrama, mi uopšte nemamo kontra-napad, to jednostavno ne znamo da izvedemo, akcije nam stalno idu po krilu, kao da sredinu i nemamo… A ti napadi po krilu su taktika iz prošlog veka, koja je sada provaljena i ne prolazi više… Daj bože da osvojimo kup, ali opet, kad dođe Evropa, istrešće nas iz gaća neka srednja ekipa poput Rena…
Nek’ nam bog da sreće da se vrate dani…!!!

Reply
predrag апр 5, 2012 at 23:23

Jeste nov tim,ali vecina prica o tituli!Imali su mesec ipo dana pripreme,a u pojedinim momentima ne mogu da se povezu,kome da dodaju,pa naravno Bajku.I,to je normalno,ne nije!

Reply
Gile delija апр 5, 2012 at 18:21

Iskljucivi krivac je Robi. Pa kome cuva Paseka, Lazovic je van forme, Evandro igra samo da se ne povredi, sta je sa Kasalicom i Asamoom? Tvrdoglava taktika koja ubija fudbal. Na Zvezdi se ne uce pocetnici.

Reply
Bg.27 апр 5, 2012 at 18:51

slazem se,za sve postoji vreme,prvo ih Robi digao u nebesa,pa i mi navijaci..a,oni nisu bas takvi

Reply
Dragan Kg апр 5, 2012 at 18:11

A zasto ne mozemo trenera da ocenimo??? Kako da dobijemo utakmicu bez pravog normalnog spica? Borha? Smesno! (mada je to blaga rec)

Reply
despot апр 5, 2012 at 18:16

eno ga ladi damu i prima repa…

Reply
predrag апр 5, 2012 at 18:54

Iskljucivo je trener kriv,njegove formacije,taktike,izmene koje veze nemaju npr.Miric,oni rade kako on kaze!

Reply
Mimi апр 5, 2012 at 16:57

jel zna neko gde je Asamoa,sta je sa njim,nema ga uopste ni u konkurenciji za tim?

Reply
M.V.P апр 5, 2012 at 18:29

Dobro rimujes brate 😉 😀

Reply
Mimi апр 5, 2012 at 20:33

hahaha..ispalo dobro 😀

Reply
jovan апр 5, 2012 at 16:48

Kasalici 10 samo za ono saketanje 😉

Reply
radan апр 5, 2012 at 16:42

Svima sam dao keca sem Bajka i Tosketa.Mijailovic nema pojma cist kec kao i Vesovic koji zasluzuje nulu

Reply
Mimi апр 5, 2012 at 16:58

dal si ti normalan…Micko je bio jedan od najboljih juce…koliko je puta uklizao u kljucnim trenucima..i onaj sut pred kraj utakmice…a za Vesovica se slazem..on je promasio profesiju

Reply
heheh апр 5, 2012 at 15:30

osim bajka i tosketa svima dao nulu…ali jbga ne moze 🙂

Reply
Delije Berane апр 5, 2012 at 15:29

Mijajlovic nije za Zvezdu, Borha nije za Zvezdu. Neka se Robi malo zamisli i neka menja ovu postavu !!!

Reply
Бане апр 5, 2012 at 17:26

За Борху си у праву, не знам више шта стручни штаб види у њему. Једино што је чврст и умије да се гради, а остало ништа. А што се тиче Мићка, мислим да дебело гријешиш. Иако је још млад, један је од најбољих.

Reply
predrag апр 5, 2012 at 18:55

Tako je!Neka menja malo,jer ovako ne ide!

Reply
sulc апр 5, 2012 at 15:17

Lazovic 6???, DAO BI MU KECA KO VRATA!!!
a o vesovicu da ne pricam, ispisnica momentalno posle utakmice

Reply
emil апр 5, 2012 at 15:10

Pitanje za admine… vi ipak imate neke izvore …
opet nevazno po ovu temu koliko za nasu zvezdu …
Jel ima sta od ugovora sa legeom ?

Reply
Vladimir апр 5, 2012 at 15:34

Od naredne sezone FK Crvena zvezda će nositi sportsku opremu „Leđea“. U momentu kada su se pojavile te informacije, postojali su problemi koji su u prethodnom periodu prevaziđeni. Naime, „Leđea“ je oblačila sportiste takozvane „Republike Kosovo“, a rukovodstvo našeg kluba je zahtevalo da se to prekine kako bi uopšte došlo do priče o saradnji sa Zvezdom. Italijani su to ispoštovali i koliko se zna biće to jedan od najvećih ugovora jednog kluba sa proizvođačem sportske opreme u ovom delu Evrope. FK Crvena zvezda će pored sportske opreme inkasirati i pozamašnu novčanu sumu.

Reply
emil апр 5, 2012 at 15:41

jasno to sam teo da cujem 😀 🙂

Reply
LJUBISA апр 5, 2012 at 18:21

i kake veze ima to sa ovim naslovom,moramo bit realni i priznat da je partizan ove godine bolji i zasluzeno osvojio titulu,pogledajte ko njima resava velike utakmice iskusni igraci poput vukica,a nekad mladi markovic ,oni su veliki igraci koji su doneli tih plus 8,a sto se tice penala partizana nije bio,ali partizan je oduvao vojvodinu po igri,a nas je vojvodina oduvala po igri na nasoj marakani i dobila 2-0,parizan igra zrelo i napadacki i ima igrace da isprati taj sistem, mozda je bolje da priznamo da su bolji ove godine, pa nas bog nagradi sledece godine. Mi netrebamo da gledamo partizana,nego partizan da gleda nas,pozdrav

Reply
milos апр 5, 2012 at 19:38

Meni je sve vreme cela ta prica veoma nelogicna – zasto bi se oni odrekli zarade vezane za sponzorstvo Kosova, a s druge strane nama davali toliki novac. Drugo, prekid ugovora kosta dodatno.
Bas sam malopre otisao na sajt siptarskog saveza i tamo stoji da su im oni sponzori, ne verujem da su bas toliko neozbiljni da im i dalje stoji baner.

Reply
Ariljac апр 5, 2012 at 14:47

Nevezano za ovu temu samo da napomenem da je doticni sudija juce podelio igracima 9 zutih i 2 crvena kartona…Malo li je na ovu skupocu? 😀

Reply
delije апр 5, 2012 at 18:43

daj ovaj prosiecki zavi as u tugu ma to je straso veze sa vezom sto se tice treera uisti i zvezdiu decu ozegovica djurickovica jakovica eda im ida osete tere mars iz zvezde

Reply
delije апр 5, 2012 at 18:45

daj ozegovica da se decko kali zar ce morati ici iz zvezde zog prosieckog i jegovoih tica u glavi

Reply
Zviki апр 6, 2012 at 05:31

Matori ne potpisuj se kao DELIJE. I kojim to jezikom govoris?

Reply

Leave a Comment