Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Пауљевић: „Импонује ми интересовање“

Бранко Пауљевић у прошлосезонском дуелу са Калуђеровићем

Некако изненада у жижу јавности искичио је капитен и десни бек кулског Хајдука, Бранко Пауљевић. Још током зимске паузе, руководство Црвене звезде је било заинтересовано за ангажовање овог младог и квалитетног фудбалера, али је останак капитена Микића условио да Пауљевић не обуче црвено-бели дрес у јануарском прелазном року. Некако по традицији претходних година и комшијски клуб се укључио у трку за потписом младог играча, а након суботњег сусрета између Црвене звезде и Хајдука Пауљевић је изјавио:

Свакако да ми импонује интересовање. Ипак, све сам за сада препустио мом менаџеру Дамјанцу и председнику Хајдука. До лета сам члан Хајдука и све мисли су ми усмерене на успехе Хајдука. А на лето ћемо видети шта ће се догодити.

 

Повезане вести

23 comments

vuco апр 1, 2012 at 22:34

Nije ni on jedini ako nece ne mora, dovesti petkovica iz ofk-a i bog da nas vidi em je mladji i ima bolji centarsut em braco moja voli zvezdu sto je najvaznije.

Reply
fringe апр 1, 2012 at 20:45

Cim je prosinecki pricao o njemu ove zime decko je 100% zvezdas.

Reply
Anka апр 1, 2012 at 15:37

Znaci Pauljevic je Partizanov po ovome sto je izjavio po principu da se Zvezdasi ne naljute. Mada videcemo, ali po izjavi on je 60% partizavnov , na zalost.

Reply
era апр 1, 2012 at 15:19

Bajkovic (K)
Pauljevic-Maksimovic-Tosic-Mladenovic
Mićko
Milivojevic-Evandro
Borha-Kasalica-Milunovic

Ovo uigravati 2 sezone i nokaut faza LŠ je nasa realnost 🙂 Tosketa ne treba menjati, jer je to lose za Maksu. Isto tako, Tosic iz utakmice u utakmicu sve bolji i sigurniji. A i zasto menjati stopera, ako za 7 utakmica primimo 2 gola?
Bez Borhe ne mozemo 😀 Car je! Bori se, trci…mozda nakada uspori igru, ali juce je dao 2 gola iz 2 sanse. Protiv Partizana je ginuo i najzasluzniji za oba gola. Njegovu „sporost“ na krilu bi mogao da nadoknadi Pauljevic. Kasalicu samo u spic! Ne treba klasicnog napadaca gurati na krilo. Laze i Mikica nema, jer mislim da ce na leto da odu. I zadrzati Kadua,Mirica,Pacheca,Vesovica za dzokere. I sve ostalo neka budu nasi klinci: Fića,Žule,Ogi,Petar…I po sezoni PO POTREBI menjati najvise JEDNOG igraca u prvoj postavi i to je to. Eh, kad bi ovako bilo 🙂

Reply
Delija032 апр 1, 2012 at 14:41

Dobar je igrac stojim iza svojih reci i danas i pre 3 meseca,svi koji su pratili moje komentare znaju to,ali isto cu reci zbog prasine koja se digla oko njega,da je odrastao covek,valjda je dosta pametan i fudbalski zreo da da sam vidi sta se sprema u zvezdi pa da vidi i odluci sam gde ce! Ako dodje super ako ne dodje necu plakati i cupati kosu s glave jer imamo malog zuca i vesovica koji je juce odigrao pravu utakmicu-u oba pravca i odbrana i napad-2asistencije,ubacivanja… Mozda vesovic bude bolji od obojice,ima stofa-brzinu,dribling,zna da napada,pa eto mozda resenja na toj poziciji!!!! Druga opcija je ovaj mali iz ofk-e spojni,neznam mu prezime-jedno znam ako pauljevic ne dodje debelo ce pogresiti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) апр 1, 2012 at 14:40

Ovde bi se slozio sa Zemuncem!Da se razumemo,Pauljevic je sigurno medju 2-3 najbolja beka u ligi a mozda i najbolji,sve je stvar ukusa.Mladenovic po meni isto tako najbolji levi bek u nasoj ligi.Mada ne znam da li je bolji od Tosica koji je bio najbolji nas igrac protiv Rena koji je izuzetno trkacka ekipa.Mladenovic nije igrao takve utakmice,a protiv tudjmanovaca je veliki deo proveo u defanzivi.Verovatno da je to bilo takticki a i verujem da moze mnogo bolje.Imace jos 2 prilike da se dokaze protiv njih.Kazem,za nasu ligu bi imali verovatno najbolji tandem bekova ali ne treba misliti da bi oni tako igrali i u Evropi jer nemaju nimalo iskustva.Pauljevic je juce morao da sutira bolje iz one pozicije i da gol,a on je sutnuo traljavo.Jedino ako nije hteo zato sto bi stvorio problem Zvezdi a zeli da dodje kod nas,ali malo verovatno.Mladenovicu svaka cast za onaj gol,stvarno extra.Zamislite da da onakvu golcinu u Evropi?Koliko bi podigao cenu,a?

Reply
Miki Delija апр 1, 2012 at 13:52

Jos da dovedemo Pauljevica za desnog beka i Kecojevica za stopera i pod uslovom da ostali igraci nastave svoj napredak mozemo necem i da se nadamo…Evropa se blizi…

Reply
Ja volim Zvezdu апр 1, 2012 at 13:46

Ne lupajte gluposti nije on klinac da ga zajeb.,. neki matorac kao da je jedini menadzer na svetu,otici ce gde hoce pa zar je moguce da se lozite na te fore menadzer,menadzer pa ne moze mene niko naterati da ja potpisujem bilo sta bre,svi idu zbog love a izgovor je menadzer ne trabunjajte svakom klincu zine zadnjica za lovom pa polete,niko nece priznati pravi razlog…po kom osnovu bi on presao u partizan ako ne zeli? Po osnovu sto menadzer hoce?? Grozim se tih prica,kad bi tako bilo niko u Evropi ne bi ni igrao nego u nekim arapskim zemljama jer je tamo lova…

Reply
djorkaeff апр 1, 2012 at 13:35

ma poslao bih ja toga menadzera u pm, i presao tamo dje mi srce kaze 😀

Reply
Zemunac апр 1, 2012 at 12:14

Ne znam samo zasto tolika frka oko sasvim prosecnog igraca. Na sta je pala Zvezda i neki njeni navijaci ( hvala Bogu ne svi ) kad se siri takva euforija oko nekog tamo pauljevica. Ne znam koliko godina imaju pojedinci koji ostavljaju euforicne komentare u vezi ovog i jos nekih poluigraca ali ja sam ubedjen da takvi i ne znaju i nisu nikad videli boljeg igraca od ovog toliko hvaljenog nesrecnika.Na niske si grane Zvezdo pala a neki navijaci ( ne svi ) na jos nize.Poremecena su merila kvaliteta u celoj drzavi pa ovo uopste ne cudi.

Reply
Zvezdas Rijeka апр 1, 2012 at 13:22

Ali ako tako gledaš , prije dolaska u Zvezdu i Mladenović je bio samo tamo neki Mladenović iz Borca, Milivojević – neki lik iz Rada itd..
Zato ne pričaj gluposti.

Reply
Zemunac апр 1, 2012 at 13:53

Mladenovic je pokazao protiv partizana da je tanak igrac,mnogo tanak.Na toj utakmici je digao samo jedan centarsut i nije ga bilo nigde.On moze da igra samo protiv hajduka,javora,bsk borca itd. U malo jacim utakmicama ga nema nigde.Valjda si video.Ovo isto vazi i za Milivojevica koji jos nije shvatio gde je dosao.Pogledaj njegovu igru protiv partizana,pa onaj juce zuti karton i nacin na koji ga je dobio govori da je rec o provincijskom igracu ( u fudbalskom zargonu )

Reply
M.V.P апр 1, 2012 at 14:21

A nisi razmisljao o tome da ga je mozda „ubila“ trema???
Mladenovic je novi Kolarov…

Reply
alex86 апр 1, 2012 at 12:12

Cim odlucuje Damnjanac onda mrka kapa.Ne znam koliko je istina,ali sam cuo da je Pauljevic zvezdas i da bi on licno voleo da predje kod nas,ali izgleda da se on tu najmanje pita!!?

Reply
Ja volim Zvezdu апр 1, 2012 at 12:07

Pa valjda on treba da odluci gde hoce da igra a ne menadzer,sta da mu menadzer kaze idi u Donju rgotinu on bi kao otisao ma daj,nije rob valjda..

Reply
Miljan апр 1, 2012 at 12:15

Naravno da je rob. Da malo znas nebi ovako nesto napisao, igrace gde mu se kaze!

Reply
Pop апр 1, 2012 at 12:41

Ko da više para.

Reply
ChargerNS апр 1, 2012 at 11:55

Čim mu je menadžer Damjanac, piši propalo. Ukoliko je on prepustio menadžeru da odluči, da li iko ima dilemu gde će završiti?!

Reply
Zvezdas Rijeka апр 1, 2012 at 13:24

I ja se toga bojim, trebalo ga je uzeti zimus i tačka.
Pričalo se da niko nema zagarantovano mjesto u startnih 11, zašto se ne bi on izborio za poziciju ispred Mikića?!
U svakom slučaju bio bi fantastična rezerva, dobijao bi minutažu i do ljeta bio uigran kao prvi izbor.
A sad ima da strepimo, on je morao da bude naš.

Reply
Srdjan апр 1, 2012 at 14:02

Pa i Stojic je branio u partizanu pa opet igraci rada dolaze u zvezdu

Reply
Ariljac апр 1, 2012 at 11:24

Msm da si sinoc video da je Zvezda za tebe pravi izbor jer ces kod Robija postati jos bolji igrac nego sto si sada..

Reply
veliki pravi Zvezdas апр 1, 2012 at 11:20

Hocemo upravo Crvene Zvezde da se u ljetnjem prelaznom roku dovede Pauljevic jer je Crvenoj Zvezdi potreban takav desni bek

Reply
escort апр 1, 2012 at 10:41

Dovlaci se bre u Zvezdu! Nisi valjda lud da poslusas Damjanca i odes kod onih koji se raspadaju i tako sebi upropastis karijeru!

Reply

Leave a Comment