Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Стоиловић: „Улазимо хладне главе у мајсторицу“

Црвена звезда и Партизан Термоелектрo одиграће и пети сусрет полуфинала плеј-офа, пошто су црвено-бели успели од 2:0 за вечите, да преокрену резултат на 2:2 у серији. После три маратонска меча, Звезда је успела четврти да реши у три сета, што је признаћемо било изненађење за све.

Пулени Жељка Булатовића од самог старта су били мотивисани, гладни победе, пре свега Милутиновић и Ћелић који су блистали у блоку. Звезда је далеко била бољи ривал, док је Партизан много грешио.

Филип Стоиловић, овогодишње освежење црвено-белих није крио задовољство после убедљиве победе у трећем сусрету против Партизана:

– Мислим да смо се добро припремили за утакмицу, да смо испоштовали договор из свлачионице и да нисмо правили беспотребне грешке. Такав став нам је допринео да победимо максималним резултатом – каже примач са Маракане.

Да ли је било нервозе у завршници?

– Можда смо се мало опустили и правили почетничке грешке, али смо се убрзо уозбиљили и наставили старим ритмом, баш како смо и добијали сетове.

У пети меч Звезда улази као у трећи и четврти или с мишљу да је боља?

– Ми ћемо сигурно ући хладне главе, да дамо све од себе. Надам се да ћемо победити јер мислим да је психолошка предност на нашој страни – рекао је после трећег сусрета Стоиловић.

Повезане вести

1 comment

Stralle апр 1, 2012 at 11:45

Ajmo momci bolji smo, samo napred do pobede! 🙂
Jos jedna pobeda i titulaaa ^_^

Reply

Leave a Comment