Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Рукометаши започели припреме

Рукометаши Црвене звезде започели су припреме за нову сезону.

Први радни дан на послу у својству првог тренера Црвене звезде Марка Кривокапића протекао је у традиционалном састанку пред први тренинг, а затим и на самом стадиону „Рајко Митић“, одакле ће црвено-бели покушати да привуку пелцер и крену пут изазова.

Кривокапићу ће асистирати Ненад Пуљезевић, легендарни голман, који ће обављати и функцију тренера голмана. Добродошлицу су екипи пожелели генерални директор Ненад Перуничић и спортски директор Огњен Кајганић, а након извршене прозивке којој су присуствовали сви играчи, укључујући и шест појачања – Момчиловић и Скубан из Југовића, Давидовић из Радничког из Крагујевца, голман Радуле Радуловић који је пристигао из португалског Маритима, млади Јован Марковић из Врбаса и повратник Марко Кнежевић из италијанског шампиона Фазана, екипа је одрадила и први тренинг.

Црвену звезду су напустили десно крило Урош Колунџић (Динамо Панчево), лево крило Душан Шмигић (Колубара), голман Никола Радовановић, средњи бек Александар Павловић и пивотмени Борислав Урта (Азербејџан) и Ђорђе Мајес.

Према плану и програму, после медицинских прегледа, Црвена звезда ће се запутити у Врбас на први део припрема, а до одласка на турнир у Добој, Марко Кривокапић ће кроз три припремне утакмице тестирати спремност и уигравати тим.

У Добоју, на традиционалном 55. Међународном ТВ турниру шампиона од 28. августа до 1. септембра, Звезду очекују три јаке утакмице: против шампиона Северне Македоније Еурофарм Пелистера, шампиона Хрватске и учесника Лиге шампиона Загреба и трећепласиране екипе Мађарске, Мол Татабање. Перстижни припремни турнир Црвена звезда је освајала у два наврата (1974. и 1989.), а протекле године је то учинила Барселона.

The post Рукометаши започели припреме appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment