Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ендиаје: Попуњене трибине мотив за голове, настављамо већ у суботу

Двоструки стелац на мечу првог кола Суперлиге Србије за сезону 2024/25 – Шериф Ендиаје је говорио о тријумфу црвено-белих против Јединства, али и звездашима који су посетили стадион “Рајко Митић”.

Увек је лепо отворити такмичење у првенству са убедљивим тријумфом. Драго ми је што смо у томе успели, вредно смо радили у претходном периоду, што се и видело на мечу против Јединства. Пресрећан сам због голова, надам се да ћу наставити у истом ритму. Сезона је дуга, очекује нас још много изазова, али је веома важно на пољу самопоуздања када се већ на првом мечу упишете у листу стрелаца. Утакмицу против Јединства смо већ архивирали и одмах започињемо припреме за дуел против Младости – истакао је Шериф Ендиаје.

Захвалио се нападач нашег клуба и навијачима који су на Маракани бодрили црвено-беле на премијери сезоне.

Атмосфера је била сјајна и поред кише која је падала непосредно пред утакмицу. Трибине су биле добро попуњене, а за мене је то додатни мотив. Када видим наше навијаче имам још већу жељу да постигнем гол и да их обрадујем. Верујем да ће у наставку сезоне бити још више звездаша на стадиону, а уједно и више голова – закључио је Ендиаје.

The post Ендиаје: Попуњене трибине мотив за голове, настављамо већ у суботу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment