Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Волео бих да навијачи оборе рекорд из 2014. године

Фудбалери Црвене звезде сутра од 20 часова у утакмици са Јединством која ће бити одиграна на Маракани стартују нову сезону у Суперлиги Србије, а очекивања пред први меч у сезони изнео је шеф стручног штаба Владан Милојевић.

Позивам навијаче да дођу у што већем броју и да оборе рекорд из 2014. године када је на премијери сезоне било 22 хиљаде људи. Ко год може да дође да нас подржи, надам се да ће то и учинити, а ми се свакако наше публике јесмо ужелели. Надам се и да су они нас, упркос томе што је јул, топло, годишњи одмори, викенд. Ко год дошао, хвала му – почео је Милојевић.

Много речи хвале имао је за екипу Јединства.

– Честитам им на уласку у Суперлигу. Велика је то ствар и заслуге свакако иду људима који воде клуб. Сигуран сам да имају потенцијал за ово такмичење и желим им да остану у првенству. Имају велики број младих и занимљивих играча. Многи од њих су већ играли у иностранству, неки само у Србији, али свакако су добро позната имена – Сисе, Фереира, Денић, Дубљанић, Стојановић… Мислим ипак да им је највећи адут колектив, уз тренера који је дуго био у Италији и који је прави тактичар. Биће занимљива и атрактивна утакмица.

Новинаре је занимало каква је ситуаицја са Дуартеом, бонусима и саставом.

– Не знам да ли ће Дуарте дебитовати сутра. Тренира са нама, недавно се прикључио, биће у протоколу, али да ли ће заиграти – видећемо. Што се бонуса тиче, ми имамо велики број младих играча, а све зависи од тактике и противника ко ће од њих да се нађе на терену. Не мора да значи да ћемо сутра имати само два бонуса на терену. Не знам да ли ће неко сутра да пропусти премијеру, али треба узети у обзир да смо одрадили специфичне припреме, јер се велики број репрезентативаца тек у Русији прикључио када смо већ уигравали екипу. Пропустили су базични део и видећемо да ли некоме треба јошш тренинга да дође у физички жељену форму. Свакако имамо велики фонд играча и с те стране не постоји проблем.

Неће сутра бити нимало лако, уверен је Милојевић.

– Све екипе у Суперлиги имају квалитет и сви су мотивисани да се докажу и покажу. Ово је почетак сезоне, екипе још увек нису скроз уигране и зато не знамо шта можемо да очекујемо. Верујем да ће бити занимљиво, али не и лако.

Новинари су такође Милојевића питали и да ли се некада у каријери сусрео са ситуацијом која нас очекује вечерас, а то је да Напредак као домаћин против нашег вечитог ривала игра у Хумској и колико то угрожава регуларност такмичења.

Не бих да одговарам на то – завршио је излагање Милојевић.

The post Милојевић: Волео бих да навијачи оборе рекорд из 2014. године appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment