Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Дуле Савић почетним ударцем отвара сезону

Црвена звезда сутра од 20 часова дочекује Јединство из Уба чиме ћемо и званично стартовати нову сезону, а почетни ударац са центра извешће легендарни Душан Дуле Савић.

Верујемо да су се сви звездаши ужелели фудбала, вољеног клуба, али и незаборавних ноћи на Маракани. Управо вас тако нешто очекује и сутра када ћемо сви заједно отворити нову, верујемо шампионску, сезону. Ужелели су се свега тога и фудбалери нашег клуба, па су и претходних дана кроз изјаве истицали да једва чекају да прођу кроз чувени тунел и истрче пред пуну Маракану. Симболично, утакмицу ће ударцем са центра игралишта отворити Душан Дуле Савић, рођени Убљанин и легенда Црвене звезде.

Дуле као симбол става, карактера, али и величанствених голова који су били препричавани у разним филсмким репликама, учиниће да ова сезона почне баш онако како сви желимо – шампионски. Управо вас је Дуле и позвао да дођете на утакмицу у нашем споту, а верујемо да ћете га послушати, заузети ваше место на Маракани, те уживати у добром фудбалу. И наравно, навијати најбоље што умете.

Видимо се на Маракани!

The post Дуле Савић почетним ударцем отвара сезону appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment