Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Боксери Црвене звезде трећи у Европи!

Боксери Црвене звезде настављају са великим успесима, овога пута на међународној сцени.

На првом одржаном Купу шампиона у руском граду Краснодару у организацији Европске боксерске федерације (ЕУБЦ), наши боксери су у мечу за треће место, након велике и неизвесне борбе, победили француски Монако резултатом 4:3 и освојили бронзано одличје.

Ово је фантастичан успех за наш спорт. Феноменалан је осећај бити трећи у Европи и велика нам је част била што смо се такмичили са најбољим европским боксерима овде у Краснодару. Наши момци су показали да имају карактер и потенцијал за највеће успехе. Сигуран сам да наш боксерски клуб у будућности очекује много лепих ствари ако наставимо да вредно радимо као и до сада. Желим екипи Монака да честитам на феноменалној борби и да поздравим навијаче Спартака из Москве који су дошли да нас бодре у овом прелепом амбијенту – рекао нам је Растко Милосављевић, млади тренер нашег клуба који је у тандему са Милутином Станковићем предводио екипу у Русији.

Спортско друштво Црвена звезда честита боксерима, стручном штабу и менаџменту Боксерског клуба Црвена звезда на још једном изузетном резултату и освајању трећег места у Купу шампиона!

The post Боксери Црвене звезде трећи у Европи! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment