Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најмлађи обележили караван у Неготину

Традиционални летњи караван нашег клуба је наставио да одушевљава многобројне навијаче у Србији, Црној Гори, Босни и Херцеговини и Македонији, а данас је црвено-бела делегација посетила Неготин.

Фантастична атмосфера је владала током вишечасовног дружења, а веома топло време није утицало на посетиоце да обоје градски трг црвено-белим бојама и певају најпознатије Звездине навијачке песме. Константни осмеси и сузе радоснице су украсили данашњи караван, а за то су највише заслужни трофеји из нашег музеја намењени шампиону Србије, освајачу најмасовнијег такмичења у земљи, односно онај највреднији – пехар освојен 1991. године, када је чувена генерација у Барију постала првак Европе.

Као по обичају, највише су одушевљени били најмлађи навијачи. Они су уживали у игрицама које пружа наша фан зона и константно су ширили добар дух међу свим присутним људима. Носили су дресове наших првотимаца и тако им дали снажан ветар у леђа, пошто ће у суботу наш клуб званично кренути у поход на још једну дуплу круну, док ће у августу водити кључне битке за пласман у Лигу шампиона.

Након што је Звездин караван обишао Бор и Неготин, у тури која је у току, клуб ће посетити Зајечар, Ресавицу, Петровац на Млави и Руму.

The post Најмлађи обележили караван у Неготину appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment